Lundbohm klarade fystestet och det blir sannolikt hård konkurrens om forwardsplatserna

Dave Lundbohm har nog haft roligare dagar. Hur kul kan det kännas att din fysiska status är ett vardagligt samtalsämne? Men samtidigt har ju amerikanen bäddat lite för detta.

Idag klarade i alla fall Lundbohm ett fystest.

– Han klarade av att uppfylla de kriterier vi har satt upp, så han kommer att ansluta till laget som planerat i slutet av oktober, berättar Niklas Johansson för VIK.se.

Därmed har man 12 forwards plus eventuellt en ny center plus eventuellt Fredrik Johansson plus de fyra lovande juniorerna Mikael Frycklund, Linus Svedlund, Christian Hägg och Kevin Weiskog. Alla dessa fyra har verkligen visat framfötterna och de har som mål att ta en A-lagsplats.

Dessutom har J20 redan 12 forwards inklusive två intressanta tryouter i Romans Semjonovs och J-landslagsmeriterade slovaken Daniel Rzavsky utöver kvartetten i A-lagets talanggrupp.

Det är alltså runt 18 forwards som kan bli aktuella för A-laget. Angenäma problem för Fagervall att ta ut laget.

Om det inte blir mycket skador kommer säkert vissa skapligt rutinerade spelare inte ens få byta om till alla matcher om man inte presterar på topp.

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@VIKFanCentral Vilket jävla lag vi hade!

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@VIKFanCentral @Ornie1939 Exakt, mina hundralappar jag slänger in på ditt konto förväntas ju ge god avkastning! 🙂 T… https://t.co/mtGtUSNAZy

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@binarypapa @Ornie1939 Sen när några ju satt in en slant vågar jag inte sluta i brådrasket, vill inte bli stämd för… https://t.co/BbsaNGjKMA

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@Ornie1939 @VIKFanCentral Aha, det är pga den där stadiga inkomsten Micke kände att han kunde "rage-quitta" häromda… https://t.co/46B5lPRdTL

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto