Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Montpetit har tackat nej till fler än Leksand, klarar Almtuna favoritskap & svårt att räkna även i Karlskoga?

Matchens behållning Brock Montpetit med 3 ass.

Både Karlskoga och Montpetit har fått tråkiga ekonomiska besked nyligen. FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Vi hade (förhoppningsvis i imperfekt) svårt att räkna här i Västerås. Men vi är inte ensamma. Nu även finansiella problem i Karlskoga. Lider med fansen där och är fortfarande tacksam att VIK är allsvenskt efter vårens kris.

Hamnade bredvid en ekonom med hockeyintresse i helgen. Denne var rättfram och sa att klubbarna ofta helt enkelt chansar och hoppas på saker och ting. ”Hur svårt kan det vara att göra en budget och stämma av den?” menade denna ekonom som jobbat 20 år i branschen.

Vad säger övriga ekonomer om det där ute mån tro?

***

Ex-VIKaren Brock Montpetit tackade nej till Leksands bud och det var inte ett så kul avslut enligt DT. Enligt artikeln har han tackat nej till Österrike, och en av bloggens källor i Schweiz säger att Brock även tackat nej till ett lag i NLB.

Källan i Schweiz säger ”Holding out for a big SHL-offer from what I’ve heard…”.

***

Almtuna fortsätter att ladda upp rejält i sin största (!) satsning genom tiderna då man landat mycket lovande Victor Ekarv. I Ekarv, Ludwig Blomstrand och Mattias Trettenes har Almtuna tre av seriens mest intressanta unga forwards. Man har också värvat back en från KHL med mera.

Två frågor uppkommer direkt:

1. Hur ska de ständiga underdogsen från Gränby klara av ett visst favoritskap och vara laget många vill slå? Tidigare har man kanske levt lite på att uppfattas lite tråkiga och laget få tänder till extra mot.

2. Kommer publiken äntligen hitta till Metallåtervinning Arena?

xyz_smap:
1, 1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:95:"http://67.media.tumblr.com/3c53b5871f69e107d7e063a84c0d0262/tumblr_na7o0g3h2N1rz48fvo1_1280.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}, a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:95:"http://67.media.tumblr.com/3c53b5871f69e107d7e063a84c0d0262/tumblr_na7o0g3h2N1rz48fvo1_1280.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Tack. Bra jobbat Micke. 🏒

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Hälsena och handled. Täckte också något skott då han skadades. Ansiktsskador. Men ska inte vara någr… https://t.co/iaKxCXJDwS

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Vet du vilka skador han har haft? För som John Fischer skriver så har han haft några som har stoppa… https://t.co/IGb77FvSl7

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Intresserat med en så utförlig rapport

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto