Niklas Johansson stannar i Karlskrona men högintressanta Växjöjuniorer till Köping via mellanlandning i just KHK

Den enes död - den andres bröd... NJ stannar dock i KHK men Köping hämtar två lovande spelare från Karlskrona. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Bozo skriver:

  Laget är sammansvetsat nu och då är behovet av en stark ledare inte så stor. Se på Sverige i fotbolls VM. När den stora ledaren försvann så började alla spelare ta ansvar för helheten.

  Dock är behovet av erfarenhet av avgörande matcher stort.

 2. Kelly skriver:

  Det var väl ganska väntat med tanke på allt han har runt sig. Rundqvist passar bra, syns att han har en växel till att lägga i. Sen får man hoppas på att Z kan fynda någonstans.

 3. Magnus Ericson skriver:

  David Rundqvist ja klart om han vill har ju varit med några matcher förra säsongen.
  Men tror fortfarande att vi behöver en riktig ledare på isen som kan styra och ställa samt göra en massa poäng. Tror dock inte att Rundqvist är den typen, vill dock inte klandra för mycket på han blev ju skadad ganska tidigigt sedan han kom, hade han haft resten av säsongen på sig kanske han hade visat mera.
  Det jag saknar är en riktig ledar typ som puchar resten av laget.

  • Mathias skriver:

   Jag tror också på Rundqvist och ser gärna att han stanna, han blev bättre och bättre innan den oturliga skadan kom och är i grunden en riktigt bra hockeyspelare. Har ju tidigare visat grym kemi med Benker också.

 4. Claes skriver:

  Jag tycker också att det vore rätt att prova med Rundqvist till att börja med. När nu VIK äntligen fått möjlighet att satsa på kontinuitet och inte ”byta ut halva laget” så passar han bra in och är värd en rejäl chans

 5. RuneS skriver:

  Det var nog bäst så att Niklas Johanson stannade i KHK, han prioriterade privatlivet , vilket inte är fel i hans ”hockeyålder” eller egentligen livssituation. Kanske tur för VIK!?
  Köpingsförvärven kan gynna Vik såklart, satsa på David Rundgvist till att börja med , tror han passar perfekt in i VIK,s miljö.

 1. 2020-07-24

  […] Niklas Johansson stannar i Karlskrona men högintressanta Växjöjuniorer till Köping via mellanlandning i just KHK » VikFanCentral.se — Läs på vikfancentral.se/niklas-johansson-stannar-i-karlskrona-men-hogintressanta-vaxjojuniorer-till-koping-… […]