Öppenhjärtig McArdle: “Jag hoppas Niklas och organisationen ger mig chansen att vara med att slutföra det vi påbörjade förra året”

Kenndal vill gärna tillbaka till VIK och VIK-fansen vill gärna att laget ska har några powerforwards bland alla finesslirare. FOTO: Rune Åhlén FOTOBLOGG

Centralen fick tag i en öppenhjärtig Kenndal McArdle som verkar frustrerad över att inget kontrakt är klart med VIK.

– Jag är definitivt ute efter att komma tillbaka till VIK, säger Kenndal som slutade starkt med åtta mål de sista tio grundseriematcherna.

– Jag hade det mycket bra under min tid här under säsongen, vi har en jättebra grupp med killar och jag känner mig verkligen förälskad (“fell in love with”) i staden och fansen. Jag vet inte varför det tar så lång tid att arbeta fram en uppgörelse med VIK Hockey. Jag kan försäkra er och fansen att det inte är på grund av mig det dröjer, det är i Västerås jag mest av allt vill spela nästa säsong.

– Vi påbörjade något förra året och på det sätt det slutade lämnade en dålig smak i min mun. Jag vill vara med i det lag som tar VIK till elitserien och jag hoppas Niklas och organisationen ger mig chansen att göra det.

– Med detta sagt kan förhandlingar ta lång tid för att komma fram till ett avtal som är rättvist för båda parter. Det handlar om ekonomi. Jag försöker hålla mig själv borta från det där och låter min agent och organisationens reda ut det. Jag hoppas att (tillsammans med fansen antar jag) att det är snart, säger Kenndal McArdle.

***

Undertecknad tycker verkligen att laget behöver några spelare med McArdles fysik. Sen borde Kenndal bara blir bättre på stora rinkar då man såg i slutet på serien hur viktig forwarden var. Vi ska inte heller glömma att Kenndal fick en svår ansiktsskada mitt i serien vilket störde.

Men det som antagligen stör NJ lite är att det kostar mer andra året skattemässigt med transatlanter. Men samtidigt är det ett värde i sig att ha en spelare som Kenndal som är inkörd i laget och verkar älska Västerås.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:94:"http://37.media.tumblr.com/5d2e10c2633fe77754a1f1c187993b1b/tumblr_n0yblz2G8r1rz48fvo1_500.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

7 Kommentarer

 1. mathiasbergh

  Skit i Strömberg, lassa den summan på #22 och lämna plats åt en junis istället för Strömberg.

 2. Patrick

  Hej,

  In med Strömberg och en allround back, behåll Sam Marklund, och Kenndel, sen ser det bra ut och VIK kan vara med och slås om en SHL plats. Största hoten Kommer vara MIF, SSK och AIK, Skoga o Krona strax där efter.

  Mvh
  Patrick

 3. Johannes

  Agera NJ! Kostar det mer i år är det värt pengarna. McArdle var den en av få som visade sin fulla kapacitet i de avgörande matcherna. Han kommer göra ännu större underverk med ett år i Sverige i benen. Hellre satsa på McArdle än att ta in ännu en ny transa.

 4. fredrik

  Helt sjukt om han inte får nytt kontrakt!!
  Insamling från fansen eller va som helst,
  McArdle måste va kvar. Kom igen nu NJ!

 5. PeGe

  Om det stämmer att han inte kräver oskäligt mycket betalt så säger jag bara, SKRIV KONTRAKT NU! Visst det kanske kostar mer andra året men man vet också vad man får.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@_yellowblack Ibland är det nästan så att man ser vad man själv skrivit. 😅

SvaraRetweetFavorit
yellowblack - Avatar_yellowblackyellowblack

@VIKFanCentral Haha, jag har tyvärr ingen sån där Louvren skapelse 😍

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@_yellowblack Hur ser ditt block ut för NP? 😉 https://t.co/EHnDc5z4AT

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@drazenragge @VIKFanCentral Och Bergman har lyft sig, kul! Har själv varit lite kritisk. Marklund vill alltid få in… https://t.co/sQHGDrHESa

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto