Podd 33 hos Paananen med spelarkoll: ”JG låter folk stå till svars på rätt sätt”, SHL, lurigaste motståndarcoacherna, okända skadan på nyckelspelaren, värvarsnacket med Z och mycket mer

Tränarna och sportchefen i VIK har ett eget omklädningsrum. Och en generös och harmonisk coach bjöd på välkyld energidryck då kaffet var slut. FOTO: MIKAEL NORÉN

9 svar

 1. Bozo skriver:

  Jag är lite gladare nu. 1550 på läktarna är iallafall betydligt fler än jag trodde och glädjande att alla med säsongskort fortsatt alltid kan närvara när man så önskar. Bra jobbat av de som jobbar i klubben.

  • Bozo skriver:

   Så tillfreds att jag orkade lyssna på podden. Väldigt givande och ger ett lite annat persepektiv än det man ser utifrån. Faktiskt skiljer sig perspektiven något mer än vanligt. Här blir det tydligt hur viktiga vissa spelare är för lagets framgångar.

 2. Peter T skriver:

  Intressant podavsnitt, bra att vi fick veta varför Jansson inte är sig lik

  • Musse skriver:

   Kan ändå inte vara så stora fel på Jansson. Märkligt isf från coacherna att låta han få spela alla PP, BP och mycket istid i 5v5. Kanske mer att ta bort pressen från honom?

 3. Musse skriver:

  Jättebra och intressant pod!👏

 4. Bozo skriver:

  Nu kommer SHL skjuta hela sin säsong pga av OS, då kan HA skjuta alla matcher nu till februari.

 5. Bozo skriver:

  Jag som i min naivitet trodde att vi vaccinerade skulle vara fredade. Vad finns det för bevis att vaccinerade smittar vaccinerade i någon utsträckning? För jävligt. Inför vaccinpass överallt i samhället och släng ut folk utan full vaccinering från sjukhusen.

 6. Jan Malmberg skriver:

  Vad är det som gäller nu efter nya restriktioner man kan inte köpa biljetter för Björklöven matchen på nätet. Inte Åbondens fantasier om ” efter pandemin” i alla fall fy fan vad tråkigt !

 7. Bozo skriver:

  Tappade lusten helt med hockey idag. Nu blir det utan publik igen. Enkel matematik kan det komma in max 500 på sittplats. Ett hundra till om de lyckas fixa sittplatser på ståplats och sen några på hyllan. Luften kommer gå ur säsongen….igen.