Ranking av de allsvenska trupperna: Vi gör nog klokt i att ha realistiska förväntningar på VIK

7 svar

 1. Gurkguda skriver:

  1. Leksand
  2. Djurgården
  resten är helt öppet.

  varken Örebro, Malmö eller något annat lag ser bättre eller sämre ut än VIK utom just Leksand och Djurgården.

 2. Gurkguda skriver:

  Logik och statistik har ofta fel när det kommer till skapande av ”listor” 🙂 men det är klart man kan motivera och lägga fram fakta men när allt skall summeras så är det ändå dagsformen och vad som händer på isen som är helt avgörande.

  Vem trodde att Bofors skulle gå så bra förra säsongen? och även VIK tippades längre ner än fjärde plats och vem trodde att Malmö skulle floppa…nah…

  Jag tror helt klart att VIK kommer att fightas om en direktplats till KS och jag behöver inte ens motivera varför..det är bara en känsla.

 3. robban skriver:

  ÖHK och Lif är i en klass för sig (än så länge). Tror att 3eplatsen står mellan VIK, dif och Ssk. Iallafall om VIK hittar sin 45poängscenter…

 4. FBK skriver:

  Jag tycker rankingen känns rätt realistisk. Sedan när serien väl börjat så går det diskutera igen.

 5. TT skriver:

  Tjena!
  Jag tror mest att de flesta underskattar värvningarna av VIK och vågar inte ha större förhoppningar än som du själv 😉 Men jag tycker ärligt det ser jättebra ut, förutom att en center fattas. Sen är inte jag imponerad av någons värvningar i allsvenskan.. möjligtvis Tingsryd… men DIF, Örebro och Leksand, precis som VIK har ju den förmågan att ofta ligga på toppen oavsett värvningar. Det är deras styrka.. nu vet jag inte så mycket om DIF då men tror ju på dom..
  Vet inte om det ger något konkreta svar.. men ändå 🙂

 6. Mikael Norén skriver:

  TT: Ok, varför tror du VIK hamnar högre upp då? Man måste ju motivera saker och ting 😉 Hoppas du har rätt. Men det är ju hopplöst svårt att tippa lag 4-9, sedan kommer även Tingsryd/Troja kanske också vara riktigt bra.

 7. TT skriver:

  Nja… vet inte om din lista var att lita på 😉
  Nog håller jag VIK högre än så! Och Örebro 2a eller 3 efter DIF….