Rena rama Vilda Västern mot Hästen då Benker & Lunsjö klev fram och producerade precis när det behövdes i tidig sexpoängsmatch

Sebastian Benker klev fram ordentligt och gjorde tre fina poäng mot Hästen och nu måste fler följa efter. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Jan Malmberg skriver:

  Paananen kritiserar laget när dom vinner som idag. Mot Timrå l fick laget beröm. Det enda som betyder något är att vinna i slutänden. Jag skulle gärna ta kritik av Paananen om jag vann Stanley cup bucklan, alla dar. Som min bror sa det är inte ofta man ser VIK vända underläge till vinst med 10 min. kvar av matchen. Starkt att dom gick för vinst med fåtal sek. kvar i egen zon istället för att säkra förlängning. Slutligen Olli och undertecknad hade väl lite rätt ang. STEVEN LACOBELLIS . Chris och Cam Abbott i Rögle som har kontrakt till 2023 är sådana som har rätt kontakter i nordamerika och kan ta hit rätt spelare. Fantastisk utveckling för ett lag som VIK borde ha slagit när dom fick chansen att gå upp i SHL men vek ner sig fullständigt på bortaplan !

 2. Bozo skriver:

  Stabilt mittenlag. Precis enligt plan och förväntningar.

  • Musse skriver:

   Mittenlag enligt förväntningar, men jag tror inte någon hade förväntat sig ett så energifattigt lag match efter match. Kruse, Hetta och Kangas stämplar in varje dag. För övriga är det dags att steppa upp nu, annars får vi hoppas att Väsby och Kristianstad fortsätter att förlora.

   • Bozo skriver:

    Ser typiskt ut för ett lag utan självförtroende. Se bara på Löven, nu när de saknar självförtroende då är de bara snäppet bättre än vad VIK är nu trots helt annat spelarmaterial. Spelarna hade kanske förväntningar att Iacobelli skulle lyfta spelet, men ytterligare ett bakslag. Laget behöver nu lite framgång, kanske sista sekunden vinst kan vända det mentala men helst behövs en spetsig förstacenter (vilket kan bli utmanande med tanke på årets budgetfilosofi).

 3. Hank skriver:

  Tur Kruse vaktar kassen annars hade det blivit noll pinnar, grymt stark målis i ett svajigt lag;-)