Riktigt tung backvärvning från Leksand i form av Tre Kronor-meriterade Daniel Gunnarsson visar att VIK menar allvar i SHL-satsningen

Daniel Gunnarsson är den bästa värvningen på år och dar för VIK. FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Patrick skriver:

  Musse, har du glömt att Lukas och Jimmy var dem två bästa poäng görarna och att Jansson var bästa poäng back och bästa målgörarn 2 år på raken, men känns som dem här 2 spelarna ska det gnällas på. Vi får vara glada om Jansson blir kvar, till 99% så kommer han att gå till SHL. Och det vore jävligt tråkigt.

  • Bozo skriver:

   Jansson var grym i slutet. Med facit i hand är det svårt att utvärdera förra säsongerna på många spelare med så många kålsupare i laget. Förstår att vissa spelare tappade grundspelet när vissa medspelare många stunder inte var närvarande.

 2. Musse skriver:

  Fortsätter det att ramla in fler värvningar i den här klassen kommer spelare som Jimmie och Lukas att få problem att ha en given roll i pp. Kommer troligtvis att rasa i hierarkin om de inte lyfter sig ordentligt i det övriga spelet. Lutar åt en tredjefemma för dem. Mellan raderna kan man läsa att Zäta redan har klart med ett flertal intressanta spelare.

 3. Robert Jonsson skriver:

  Mycket bra värvning. Gunnarsson håller god SHL klass och är stor och stark. Bra spelsinne, god fart med tanke på storleken samt ett riktigt bra slagskott. Senaste säsongen blev det inte så mycket spel i pp för honom men här är han ett rejält hot med sitt hårda slagskott och fina spelsinne.

 4. Anton skriver:

  Gunnar var medioker säsongen som gick. Kommer behöva jobba på snabba fötter på försäsongen för att inte bli rundmärke.

 5. Peter T skriver:

  De va som fan, de hade jag missat totalt, bra jobbat Z:a

 6. Bozo skriver:

  Jag väntar med kraft på när kombon säsongskort+medlemskap släpps.