Scout om Tingsryds nye back Drew Paris & kanske händer något i VIK kommande vecka?

VIK hade det tungt mot Tingsryd tidigare och smålänningarna var under den förra sejouren i Allsvenskan troligen Gulsvarts största boogey team.

Tingsryd har värvat intressanta backen Drew Paris som på bara två säsonger i starka DEL gjorde hela 17 mål. Emellertid hamnade Paris i den tyska andraligan DEL2 säsong tre.

Några fynd har gjorts från DEL2 som Jeremy Williams, Kevin Kapstad och en sån som Brady Leisenring gjorde inte heller bort sig.

– Han har en del offensiv uppsida, men jag är inte ett fan av Paris, säger en scout till Centralen. Något begränsad i flera avseenden, särskilt är kanske känslan för spelet inte den bästa. Det förvånade mig att han varade två hela säsonger i DEL.

– Inte en speciellt bra skridskoåkare och gör misstag då och då, säger denna scout avslutningsvis.

***

Frågan är om VIK kommer att ha fortsatt lika svårt för de alltid transatlantglada nykomlingarna Tingsryd igen? Sedan 2010/11 har VIK bara vunnit fem av 12 matcher mot TAIF. Sådant brukar hålla i sig…

***

Enligt signaler från en skaplig källa kan eventuellt någon hända i VIK-lägret nästa vecka. NHL free agency öppnar på onsdag och då lär många hoppfulla få besked om det blir något i NHL eller AHL eller kanske inget alls.

Ringar på vattnet.

Så med lite flyt kanske VIK kan presentera något i slutet på veckan?

4 svar

 1. DC skriver:

  Älska VIK! 100 ggr om.☺

 2. Mr H skriver:

  Hehehe. Det är rätt, Fredrik!

 3. Fredrik Angebrand skriver:

  Wille, ett tips. Drick din kvällsvälling innan du skriver kommentarer på nätet. Blir kanske lite trevligare då.. Oerhört konstig och låg kommentar. Ha det bra!

 4. wille skriver:

  Vem fan bryr sig om snikvik