Lukas Zetterberg inte draftad och lite om NJ:s “shortlist”

Store VIK-talangen Lukas Zetterberg blev inte draftad av något NHL-lag under lördagen. “Zäta 2.0” får sikta på att bevisa alla fel, men visst kan det möjligen vara en liten knäpp för självförtroendet.

***

Det händer inte mycket annars. Dock har VIK-ledningen klargjort på VLT.se att NJ de facto fått pengar i juni för att värva mer. Men uppenbarligen ansåg NJ att det var bättre att vänta med nyförvärv än att bränna kontot direkt.

Sedan skulle det genomföras ett möte den 17:e augusti för ytterligare eventuellt till skott i värvningskassan. Det finns fortfarande 655 lediga lirare i AHL och många hundra lediga i Europas mest intressanta ligor. Så det rör sig nog om 1000 lediga lirare just nu.

Nu är ju inte alla så klart passande för VIK, men låt oss spekulera vilt att 5 % är det, då är det kanske 50 namn rimliga för VIK att landa om allt stämmer.

Från den listan kanske NJ sedan har 10-20 namn på sin “shortlist” nu när man talat om att förstärka laget med två till fem spelare.

Och desto närmare säsong vi kommer, desto mer klubbens marknad lär det bli.

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}
xyz_smap:
1

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@MartinF021 Måste sova på saken gällande kedjorna. Mycket nytt att ta in 😊🙃

SvaraRetweetFavorit
Martin Fredriksson - AvatarMartinF021Martin Fredriksson

@VIKFanCentral Tycker man ska återgå till From Karlsson Bergman, den kedjan var riktigt bra. Bra att ha en riktigt… https://t.co/3T1Adv1WUT

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Seger i genrepet mot Södertälje inför premiären mot Tingsryd med en del positiva indikationer och stekhet Lunsjö -… https://t.co/5Fb2DDuYdc

SvaraRetweetFavorit
Erik Göthberg - AvatarErikGthbergErik Göthberg

@VIKFanCentral Lunsjö bästa vikaren hittills sedan tycker jag att Östman gör mycket bra.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto