Silly: Bloggen har snappat upp en del sillytjatter från insidan angående potentiella toppcentrar på (och som lämnat) den allsvenska marknaden

Patrik Zetterberg har ändå ett bra smörgåsbord - frågan är om han har tillräckligt med kosing? FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Musse skriver:

  Värvarpotten är en speciell händelse. Borde inte supporters / privatpersoner kunna samla in 500.000 själva?
  Det går ju att göra supporterinsamlingar i mindre städer än vår. Företagen ställer ju alltid upp annars, så låt dem vila den här gången. Om alla hockeyintresserade VIKare skänker en slant och inte tänker att det alltid är någon annan som ska betala så får vi ihop en ansenlig summa.
  Nyförvärvet hoppas jag är högerfattad, tycker vi har alldeles för få av dem. Har kikat lite på de vassaste pp-lagen och de har 2-3 st i varje uppställning.

  • Mathias skriver:

   Så mycket supportrarna ställt upp för VIK senaste åren tycker jag inte någon kan klaga på att det kanske går lite långsammare under en pandemi där väldigt många förlorat sina jobb. Just saying..

  • Bozo skriver:

   Vad är en supporterinsamling? Så klart det är med företag i alla sk. supporterinssmlingar.

 2. Bozo skriver:

  Precis som VIK inte kan sia om ekonomin, likadant är det ju för många företag. Ingen matbutik som vill kliva fram och göra sig populär? De täljer ju guld just nu och lär fortsätta med det. Z har nog av förklarliga skäl tappat en av sina tidigare stora värvarpartners Stall Zet.

  Tycker Z bör gå ut och säga att det här beloppet behövs annars blir det inget just nu.