Silly: NJ väntar nog på nästa budgetbesked & ”Alla AHL-lag har flera spelare som tittar på Europa”

Två stora frågor är vad som händer med Angell & Montpetit… FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Enligt uppgifter har NJ använt de pengar han hade i första skedet. Inte så konstigt kanske med relativt dyra lirare som Williams, Fransson, Urbas, Lihagen och Cook redan klara.

Plus att Gråhns fick en slant och lägg till rutinerade lirare som Johansson och Jonsson som inte lirar gratis.

Samtidigt är det ändå ganska sent att i juni fortfarande sakna fem, mer eller mindre nyckelspelare, som NJ sagt ska till.

Troligen behöver NJ positivt besked från säljavdelningen för att kunna värva vidare som han tänkt. Återstår att se hur bra det går för sälj och sedan börjar väl pengar från säsongskort trilla in så småningom.

***

Talade lite med en mycket insatt källa om hur många från AHL som tittar mot Europa och att VIK verkar fokusera på de AHL-lag som fortfarande spelar.

– För Västerås skull hoppas jag att de inte begränsar sin sökning av spelare på de tre-fyra lag som fortfarande spelar och bortser från den andra 26 lagen.

– Det finns flera spelare i alla semifinallag som kan tänka sig att komma över, men för många för att nämna alla. Men samma sak gäller för alla 30 AHL-lag, varje lag har flera spelare som funderar på Europa…