Silly: Oscar Nord avskriven men VIK mycket nära tekningsstark center från Södertälje – som tidigare tog upp Mora med 38 poäng – för breddroll

Emil Aronsson (här som nr 18 i Mora 16-17) ser ut att bli VIK:s nye fjärdecenter. FOTO: RUNE ÅHLEN

5 svar

 1. Pelle skriver:

  Blir nog bra..Vik badar inte i pengar så man kan köpa bara stjärnor.Man behöver bra gnuggare och spelare som tar sin roll i laget..

 2. Observant skriver:

  Perfekt 4e center.

 3. Mathias skriver:

  Känns spontant som en skitvärvning, ska man upp till SHL inom två år känns det som man behöver värva bättre än från lag som spelade kval till div1. Eller är han i klass med spelare i Löven, MoDo, Djurgården? För det är det som kommer att behövas. Ser ingen mening att teckna ett 1årskontrakt bara för att testa, spelar hellre en junior isåfall om man inte ska upp i årl. Grunden bör sättas nu för att ens ha en liten chans till SHL 2024. Kommer han så får han gärna motbevisa mig, känns dock mer som en skedung med bättre tekningsprocent och i brist på annat.

  • Isak skriver:

   Varför så negativ? Ge killen en chans innan du dömer honom. Tror att han kommer sköta boxplay och fjärde center rollen med bravur. Kan inte enbart värva offensiva spelare med samma kaliber som Östman/Frycklund, behövs defensiva specialister med. Då Djurgården, Modo etc har en större budget så är det väl inte konstigt att de kan locka med mer pengar till de stora ”stjärnorna”?

 4. Mr H skriver:

  Låter som ett bra spår så länge. Något som VIK brukar kunna scouta upp, och som kan gynna oss. Borde finnas utveckling där. Bra, Mikael, vi hoppas på det.
  Tomas Mitell, och Färjestad – svenska mästare 2022. 5:e guldet för Färjestad under 2000-talet!
  En riktigt tung och jämn kamp i 7 matcher som Luleå lika väl kunnat vinna. Grym defensiv och lite tur på slutet för Färjestad gav guldet till dem istället. Superspännande sista match. Synd om Luleå som alltid går bra i slutspelen.
  Hårfint, men tufft av Färjestad att ta de 2 sista matcherna och då dessutom bara släppa in 1 mål.