Silly: Patrik Berglund har gjort en träning i succélaget – återstår att se var framtiden har att bjuda & mer om Henrik Hetta från Danmark

6 Responses

 1. Marko skriver:

  Nu börjar det röra på sig i finska ligan iaf gällande bottenlagen som släpper spelare. Det kryllar väl inte av intressanta spelare men jag skulle nog ändå kika på backen i Ässät Shawn Lalonde (FBK 14-15) som är en lite tuffare tvåvägsback med hyfsad skridskoåkning som säkerligen dels kan rensa lite framför målet men också bidra offensivt.

 2. Peter T skriver:

  De nya restriktionerna borde väl rimligtvis innebära 1500-2000 i publiken!?

 3. Jan Malmberg skriver:

  Nya restriktioner 500 pers. per sektion😀🥅🏒 alltså mer publik på Hockey. Bor i sura ang. Patrik Berglund och fd VIK tränaren får kicken från Malmö!

  • Mathias skriver:

   Vad betyder det här med 500 per sektion rent konkret för VIK? Snackar vi 500 på hela stora sittplatsläktaren, eller 500 pers per sektion på sittplatsläktaren?

   Är det ens 500 stolar per sektion där föresten? haha

   • Pelle skriver:

    Som jag förstår det så skall publiken inte kunna komma i kontakt med andra sektioner. Alltså hinder mellan och separata ingångar och separata toaletter och kiosker. Blir nog knepigt i ABB. Sen skall det väl vara avstånd mellan sällskap fortsatt. Ståplatsläktaren kanske går att ha som en sektion där man antagligen måste sitta.
    Stora ståplats är ett frågetecken för mig. Kanske går att dela i två.