Silly: Ryska KHL-spår i VIK:s spelarjakt ger positiva vibbar för VIK-fans

Alexei Salomatin. FOTO: RUNE ÅHLÉN

 

Spännande tider. Det låter som det kan bli nya ryska favoriter på Rocklunda efter Alexei Salomatin, Mishat Fahrutdinov, Sergei Foklin, Vadim Molotilov och Andrei Lulin.

Enligt bra källor kan det blir en eller två yttrar/centrar från KHL som mycket välbehövligt kan förstärka VIK.

Vad bloggen hört är centern Alexander P. Sharov och Svyatoslav Grebenshchikov nära. Patrik Zetterberg ska ha mycket bra kontakter i KHL.

5 svar

 1. PatrikH skriver:

  De ryska spelarna som Lulin, Salomatin, Fahrutdinov och Fokin var ju fantastiska spelare med mycket bra karaktärer. Hoppas att vi får in dessa typer av karaktärer i laget och lite mer självförtroende och jävlaranamma som jag tycker saknats den sista tiden, kanske i och för sig förståeligt pga alla covid-19 fall som förstås förstört hälsan och kraften. Bara hoppas att laget vaknar upp och spelar så bra som de visat sig kunna tidigare.

  • Pelle skriver:

   Det var en annan tid. Det kommer aldrig hända igen att vi får ryska landslagsmän till VIK. På den tiden ville ryssarna komma till väst för att kunna tjäna pengar på sin idrott.

 2. Observant skriver:

  Då är han klar. Mr Madhawk skriver inte artikeln om det inte är så.

 3. Christoffer skriver:

  Med 3 av våra bästa poängspelare borta (Fryklund, Jansson och Wikman) handlar allt om att rädda 6 platsen och göra sig redo för slutspel. Med de 3 tillbaka plus 2 ryssar kan vi bli riktigt farliga i slutspelet. Det blir med största säkerhet Karlskoga eller Löven oavsett om vi blir 4a 5a eller 6a så bättre å gå på mycket folk och vara fräscha inför slutspelet än att vända ut och in på sig nu för att försöka vinna varje match.

 4. Peter T skriver:

  Nu blir man ju nyfiken, och förväntansfull.
  Såg att Johan Svensson påstår att en spelare ska vara klar, återstår detaljer enligt honom.