Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Silly: Scout om Karlskronas Madsen, ”Örebro-NJ:s” ”favorit” på marknaden & bästa SHL-vägen?

VIK:s banemän från Karlskrona har värvat Morten Madsen, en center med fina meriter. Så här säger en NHL-scout om Madsen:

– Har aldrig varit hans största fan. Stor kille, men använder inte sin storlek tillräckligt. Bra skott. Fötterna är ok men han är verkligen inte en kille som kommer efter dig med sin skridskoåkning.

– Spelade mycket bra för Hamburg för två säsonger sedan men ett längre kontrakt gjorde inte honom väl. Förra säsongen hade han det mycket tungt tidigt, förbättrades bara lite under säsongen. Konditionen kritiserades.

– Han är inte en playmaker, mer av en skytt och en kille som kan använda sin storlek om han vill. Antar att han kan räknas som en tvåvägscenter. Skulle bli mycket förvånad om han visar sig vara en förstecenter i SHL.

***

När Niklas Johansson var i VIK ville han värva Sean Backman, men en sen succé i AHL gjorde den lille liraren för dyr. Nu finns dock Backman på marknaden i Europa igen. Något för betydligt rikare Örebro? (Nu när NJ enligt uppgift är på G dit)… Avdelning vild sillyspekulation.

***

I VLT presenterade nye VIK-ordföranden en ny strategi att satsa hårt på att locka de bästa juniorerna till Västerås. Förutsatt att det inte käkar upp alldeles för mycket A-lagsbudget är det nog bästa vägen mot SHL långsiktigt. Men det tål emellertid att analyseras.

Troligen kommer inte VIK kunna värva sig till SHL, utan det kommer handla om att man har tur/skicklighet och får fram några egna nya Patrik Berglunds och/eller Mikael Backlunds/Williams Karlssons till samma säsong plus att man då har ett bra lag runtomkring.

Den stora frågan för många är nog vad som är den smartaste vägen för organisationen att långsiktigt ta sig till SHL? Det måste ändå väl vara det slutliga målet.

xyz_smap:
1, 1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}, a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@Rexxius @VIKFanCentral Shit, de trodde jag inte!

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@Rexxius @VIKFanCentral Vad vägde Theo Fleury? Haha nä men okej, de var nog lite väl illa😀

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@Namnsson1 @VIKFanCentral Med endast 68 kg på vågen behöver du nog inte vara så orolig för det. Tråkigt, men ska t… https://t.co/gaAwRQIu4a

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto