Silly: Viasat lämnar tyvärr & Edblom till Löven – toppcenterjakten går vidare

Under tisdagen kom det tråkiga beskedet att Viasat slutar sända Allsvenskan. Niklas Jihde & Co. har varit mycket nyskapande och lyft nivån på TV-sänd ishockey. Hatten av för det.

Vi får verkligen hoppas att det nya TV-formatet fortsatt kommer att ha 100% fokus på sporten och vara på ”insidan” – inne på isen och inne i omklädningsrummet, med mera.

***

Löven ”snodde” toppcentern Pär Edblom, kanske framför ögonen på NJ och kanske mycket beroende på att Norrlandsblod är tjockare än vatten? Nu finns det inte våldsamt många svenska ”säkra” centerkort kvar för NJ.

Vilka vänsterfattade tvåvägscentrar med playmakeregenskaper finns där ute för att sätta bredvid Williams?

Kanske, avdelning vilda spekulationer, får NJ börja blicka mot centernamn som Brad Moran och Mark Cullen (grymma meriter, dock inte unga). Men har de kvar drivet i skallen och farten i fötterna betyder inte åldern så mycket.

Kanske är Philip DeSimone värd en ny chans? Han fick en del skit i SSK men de gånger jag såg honom var han rivig, speedig och skicklig. Lär inte vara svindyr heller nu. NJ var ju dessutom sugen på honom innan SSK då lastade upp stort.

***

En annan lite silly grej är att den lilla frejdige och rivige österrikiske backen Dominique Heinrich, som gjorde en fint mål på ett distinkt skott mot självaste Tre Kronor, säger sig blicka mot Sverige eller Schweiz.

Samtidigt hejade Jeremy Williams på sin gamle lagkamrat Heinrich (Salzburg) på Twitter på tisdagskvällen. What connection?

1 svar

  1. Skalman skriver:

    Reagerade också på att williams hejade på honom och urbas..såg ryktet om att han var på G till sverige och tänkte att det var något på gång.

    Såg sedan att dom spelade ihop i Österrike, så var nog inte mer än att dom är gamla lagkompisar