Silly: Viasat lämnar tyvärr & Edblom till Löven – toppcenterjakten går vidare

Under tisdagen kom det tråkiga beskedet att Viasat slutar sända Allsvenskan. Niklas Jihde & Co. har varit mycket nyskapande och lyft nivån på TV-sänd ishockey. Hatten av för det.

Vi får verkligen hoppas att det nya TV-formatet fortsatt kommer att ha 100% fokus på sporten och vara på “insidan” – inne på isen och inne i omklädningsrummet, med mera.

***

Löven “snodde” toppcentern Pär Edblom, kanske framför ögonen på NJ och kanske mycket beroende på att Norrlandsblod är tjockare än vatten? Nu finns det inte våldsamt många svenska “säkra” centerkort kvar för NJ.

Vilka vänsterfattade tvåvägscentrar med playmakeregenskaper finns där ute för att sätta bredvid Williams?

Kanske, avdelning vilda spekulationer, får NJ börja blicka mot centernamn som Brad Moran och Mark Cullen (grymma meriter, dock inte unga). Men har de kvar drivet i skallen och farten i fötterna betyder inte åldern så mycket.

Kanske är Philip DeSimone värd en ny chans? Han fick en del skit i SSK men de gånger jag såg honom var han rivig, speedig och skicklig. Lär inte vara svindyr heller nu. NJ var ju dessutom sugen på honom innan SSK då lastade upp stort.

***

En annan lite silly grej är att den lilla frejdige och rivige österrikiske backen Dominique Heinrich, som gjorde en fint mål på ett distinkt skott mot självaste Tre Kronor, säger sig blicka mot Sverige eller Schweiz.

Samtidigt hejade Jeremy Williams på sin gamle lagkamrat Heinrich (Salzburg) på Twitter på tisdagskvällen. What connection?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Skalman

    Reagerade också på att williams hejade på honom och urbas..såg ryktet om att han var på G till sverige och tänkte att det var något på gång.

    Såg sedan att dom spelade ihop i Österrike, så var nog inte mer än att dom är gamla lagkompisar

Tweets

Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@VIKFanCentral Det blir intressant att se om några veckor vad Mora var för värdemätare egentligen. Tycker dom kände… https://t.co/4r3p3bQKV0

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@VIKFanCentral Upplevde att vi inte alls var skärpta i tredje och Kruse var anledningen till att vi inte hade en ny… https://t.co/vliqESNHaR

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

VIK bröt negativa trender med en klar seger mot Mora & vi kan börja urskönja lite kemi och bestående formationer me… https://t.co/MUaIvIUiES

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Silvertejpen Ja har ju noterat att 63 är riktigt på gång, även bra i de senaste matcherna

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto