Silly: Ytterst nära värvningar då NJ “väntar på underskrifter”

Under måndagen startades det upp gulsvarta aktiviteter igen. På VIK.se klargjorde Niklas Johansson att man uppenbarligen är ytterst nära fler värvningar då NJ talade om slutförhandlingar och underskrifter, alltså underskrift i plural.

Minst två spelare på ingång alltså, troligen en back och en forward. Inte så konstigt då truppen behöver spetsas på backsidan och breddas på forwardssidan.

Vad ska vi gissa på då? En riktigt beprövad back med typ DEL-meriter och någon mer okänd småväxt forward från AHL/ECHL, som kan blomma på stora rinkar och hantera en centerroll?

Tror inte NJ vill gå in i säsongen med precis fyra beprövade centrar, för det är svårt att se några andra centrar än Matt Leitner, Niklas Lihagen, Fredrik Johansson och Stefan Gråhns.

Visserligen kan man väl plocka ner Alexander Nilsson Lindelöf igen, man det kanske blir väl hattigt då 19-åringen överhuvudtaget försöker ta en allsvensk tröja.

Möjligen kan även Linus Svedlund också gå som center, men det är kanske inte idealiskt då Arbogasonen kanske mår bäst av att koncentrera sig på att spela in sig som allsvensk ytter på allvar i första hand?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

 1. Mr H

  Ska råttet vara mågat nu, eller? 🙂
  Jonte kvar!! Att det ska vara så tyst om honom.
  Mycket bra artiklar som vanligt, Mikael!
  Undra vad Ledin kan kosta. Säkert inte helt billig. Han kanske har lite kvar att ge.

 2. Adde

  Ska bli spännande att se vad som pressenteras i veckan. Hoppas på en topp back & forward.

  Tack Mickael ett grymt jobb. Alltid lika intressant att gå in här och läsa dina atiklar.

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@martin_park021 @VIKFanCentral Jo, det är väl i princip en naturlag… 😄 Men då får vi ta det. Tycker ändå det är rät… https://t.co/63fSqz0Gii

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@SeClaes @VIKFanCentral Sedan gammalt att han hänger game winning goal i tredje mot VIK 4min in i tredje! Fälth gjo… https://t.co/PpTJSjLwcp

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Kapten Jimmie Jansson om träning och annat efter första dagen på is: "Mer på allvar nu med den tydligare riktlinjen… https://t.co/jy5jw6IJo2

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Jag tycker det var helt rätt att gå skilda vägar. Tyckte det stannade av senaste säsongen så ett mil… https://t.co/KsbYEWa8pK

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto