Silly: Ytterst nära värvningar då NJ ”väntar på underskrifter”

Under måndagen startades det upp gulsvarta aktiviteter igen. På VIK.se klargjorde Niklas Johansson att man uppenbarligen är ytterst nära fler värvningar då NJ talade om slutförhandlingar och underskrifter, alltså underskrift i plural.

Minst två spelare på ingång alltså, troligen en back och en forward. Inte så konstigt då truppen behöver spetsas på backsidan och breddas på forwardssidan.

Vad ska vi gissa på då? En riktigt beprövad back med typ DEL-meriter och någon mer okänd småväxt forward från AHL/ECHL, som kan blomma på stora rinkar och hantera en centerroll?

Tror inte NJ vill gå in i säsongen med precis fyra beprövade centrar, för det är svårt att se några andra centrar än Matt Leitner, Niklas Lihagen, Fredrik Johansson och Stefan Gråhns.

Visserligen kan man väl plocka ner Alexander Nilsson Lindelöf igen, man det kanske blir väl hattigt då 19-åringen överhuvudtaget försöker ta en allsvensk tröja.

Möjligen kan även Linus Svedlund också gå som center, men det är kanske inte idealiskt då Arbogasonen kanske mår bäst av att koncentrera sig på att spela in sig som allsvensk ytter på allvar i första hand?

3 svar

 1. Mr H skriver:

  Ska råttet vara mågat nu, eller? 🙂
  Jonte kvar!! Att det ska vara så tyst om honom.
  Mycket bra artiklar som vanligt, Mikael!
  Undra vad Ledin kan kosta. Säkert inte helt billig. Han kanske har lite kvar att ge.

 2. Adde skriver:

  Ska bli spännande att se vad som pressenteras i veckan. Hoppas på en topp back & forward.

  Tack Mickael ett grymt jobb. Alltid lika intressant att gå in här och läsa dina atiklar.

 3. Mathias skriver:

  Vad sägs om en återförening av D.Petrasek och P.Ledin?:)