Silly: Zäta ska vara nära att göra klart med högerfattad nordamerikansk spetsspelare

Nära nu för dessa herrar att få en välkommen centerförstärkning. FOTO: MIKAEL NORÉN

6 svar

 1. Jan Malmberg skriver:

  Steven Lacobellis har kollat på några mål han gjort i nordamerika. Men hockey allsvenskan är väl tuffare . Sett även en intervju han verkar schyst.

 2. Marko skriver:

  Det blev alltså Iacobellis som fastnade i håven. Han lirade ju i mitt finska favoritlag Tappara förra säsongen på ett korttidskontrakt för att ersätta sin kompis Morley.
  Det hela började bra poängmässigt 6p på de 8 första matcherna (1+11 på 27 matcher) men sen fick killen spela i tredje kedjan och även sitta bänkad innan kontraktet gick ut. Han gjorde alltså inte bort sig men bör ändå inte vara en ledande spelare i VIK utan möjligen mer kunna komplettera kollektivet med viss spets framförallt med spelsinnet. Dock kan Allsvenskan vara svårare att spela i än vad han trott.

  • Mikael Norén skriver:

   Tack Marko, intressant! Vilka är hans styrkor och svagheter vad du sett? Vad hände efter den starka starten?

   • Marko skriver:

    Ska prata lite mer med min mer hockeykunnige kusin som följt Tappara på plats också kring styrkorna och svagheterna. Kusinen sa dock tidigare att Tapparas spelsystem inte passar alla och att Iacobellis blev ett offer för den efter den fina starten och degraderingen till 3:e linen som innebar en sämre poängproduktion samt att han fick sitta på läktaren på slutet också. Kusinen sa att tränaren Rautakorpi experimenterade en del och det kan också ha inneburit att Iacobellis inte hittade tryggheten men kedjekompisarna.
    Återkommer med mer info om hur han såg ut i Tappara.

 3. Misse skriver:

  Brock Trotter?