Skellefteåsyndromet

Jaha.. då var det klart. Mats Waltins efterträdare är utsedd. Joakim Fagervall. Trots att jag stått nere i båset och fotat karln flera gånger har jag inte en aning om vem han är eller vad han vill.

– Jag vill att vi ska spela en aggressiv hockey där man har mycket puck, säger han till VLT idag. Låter lovande säger jag.

Precis som alltid så är det HUR mycket rykten som helst under denna årstid. Förbaskat roligt, men ganska jobbigt kan jag nog tycka.

  • Årets första värvning blev klar här om dagen. Robert Kimby från Almtuna. Jaa… en riktigt bra center har vi ju saknat.
  • Andreas Lindh fortsätter två år till i gulsvart. Inte den spelare som tillför mest, MEN han står för mycket av det vi saknat. Ett Gulsvart HJÄRTA. Värt en hel del tycker jag.
  • Peter Öberg drar vidare till Modo. Ingen skräll, men förbaskat synd. Jag gillar Öberg och hans spel. Ingen kille som dundrar in mål, men hans spelsinne blir svårt att ersätta.
  • Sen är det ju såklart bara rykten. Dragskott.nu skriver att Dustin Johner ev. är på väg att göra Jocke Fagervall sällskap från Tingsryd till Västerås. Ett välkommet tillskott, samtidigt som han knappast lär bli gratis. Dessutom behöver klubben göra sig av med David Lundbohm som upptar en transatlantplats.
  • Joch Soares får lämna Växjö. Efter en galen fjolårssäsong blir det nog inga problem för honom att hitta en ny arbetsgivare. Rykten gjorde gällande redan då att VIK var intresserade av dubbelpassarens tjänster. Johner och Soares i truppen vore väl inte helt fel.
  • Sist men inte minst är Fahlander igång igen. Själv kallar han Örebros minst sagt pinsamma insats för ” Leksandssyndromet”. ” I Örebro är för mätta på segrar” säger han till aftonblandet. Själv skulle jag vilja kalladet för ”Skellefteåsyndromet”. Alla i Örebros lag vet att, om klubben går upp i Elitserien så kommer det bli max 3-4 spelare kvar från dagens trupp. Så varför förta sig när man kan hämta ut en fet lönecheck nästa år också i ett allsvenskt lag. Exakt samma sak hände i Skellefteå år efter år innan laget slutligen tog klivet upp i hockeysveriges finrum. Men det kommer knappast hända kextown.
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@martin_park021 @VIKFanCentral Jo, det är väl i princip en naturlag… 😄 Men då får vi ta det. Tycker ändå det är rät… https://t.co/63fSqz0Gii

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@SeClaes @VIKFanCentral Sedan gammalt att han hänger game winning goal i tredje mot VIK 4min in i tredje! Fälth gjo… https://t.co/PpTJSjLwcp

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Kapten Jimmie Jansson om träning och annat efter första dagen på is: "Mer på allvar nu med den tydligare riktlinjen… https://t.co/jy5jw6IJo2

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Jag tycker det var helt rätt att gå skilda vägar. Tyckte det stannade av senaste säsongen så ett mil… https://t.co/KsbYEWa8pK

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto