Tankar om inte Skedung, Hillding & Hertzberg tillfrisknar snart (plus tveksamheter om Iacobellis roll) – Z gör nog bäst i att scouta ytterligare en spetscenter…

Steven Iacobellis. FOTO: Jimmy Gerdin VIK.se

8 svar

 1. Bozo skriver:

  Nästa säsong måste man bygga en riktigt förstakedja och där ingår ingen spelare av dagens trupp.

 2. Bozo skriver:

  Nuvarande laget påminner väldigt mycket om årgången som åkte ut. Samma uddlöshet i offensiven och bristen på ödmjukhet hos ledande backar. Här måste man investera för att skapa hopp, oj vad man t.o.m saknar en som Tessier.

  • Pelle skriver:

   Det man främst saknar med Tessier är hans vinnarinstinkt, eller attityd som OLLI skriver.

   Men värvningen av Marklund gillar jag. Han har inte spelat hockey på ett år, men han har den där viljan och kommer bli en stor tillgång när han varvat upp.

 3. Olliver skriver:

  Nu är det bestämt att juniorlagen stänger ner i vår.
  Detta öppnar för utlåning till allsvenskan.
  Frölunda har en center, Teodor Niederbach som inte får någon speltid.
  Z har ju kontakt med Frölunda. Hoppas han är vaken om utlåning blir aktuell.
  Teodor gjorde det riktigt bra i JVM var altinerande 1:a center med bravur.

 4. OLLI skriver:

  Om man nu som i VIK:s fall så desperat behövde en center och efter två veckor konstaterar att killen nog gör sig bättre som ytter så är det väl ändå en felrekrytering på ett sätt. Sedan kan han ju göra succe som ytter vem vet, men nog luktar det lite fiasko värvning!

 5. OLLI skriver:

  Är det någon mer än jag som är trött på VIK:s ständiga jakt på centrar? Samma visa varje år oavsett om sportchefen heter Niclas eller Patrik. ”det är svårt att få tag på centrar” ”alla centrar är redan upptagna” osv. Skador och sjukdomar kan man inte påverka men att kanske redan nu börja leta centrar till nästa säsong innan ”alla försvinner” eller ”alla blir för dyra” vore ju bra!
  Önskar att Z letar fler spelare med mer ”attityd” till nästa säsong, allt känns ibland som en grå och tråkig massa som åker och gör piruetter med bakåtslickat hår i något sarghörn.