Tänkbara ”sillykedjor” då offensiva dynamon Alexander Lunsjö skrev på tvåårskontrakt efter explosionsartad utveckling & allt mer intensivt JG- och Köpingssnack…

Lunsjö var bäst mot Brynäs och insatsen kryddades av ett drömmål. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Lson skriver:

  Kan vi hoppas på att Mr X 2 blir Dennis Rasmussen eller är det något år för tidigt?
  En målvaktskandidat kan vara Lasse Johansson som från början kommer från Avesta.

 2. Peter T skriver:

  Jäklar vilken laguppställning du har där uppe.
  Skulle det gå i lås, och via har nått liknande vid säsongsstarten 2021/2022.
  Då vette tusan om inte…….

  Samtidigt kan jag inte låta bli att känna viss sympati för Ivarsson som inte får vara med å leka, nu när det roliga börjar.

 3. Musse skriver:

  Alexander Mollde’n in bredvid Trivellato skulle nog passa fint om vi kan få behålla honom. Frycklund är en spelare som kan bära puck. Iaf kunde, hans tid i Linköping har nog varit bättre för ekonomin än för utvecklingen. De matcher jag sett har varit långt ifrån den kreativa Frycklund vi varit vana att se. Bara hoppas att en annan roll i en tredje- fjärdelina inte förstört hans självförtroende.

 4. Robert Jonsson skriver:

  Guld att få in Gunnarsson som back i första pp. Ytterligare en forward med sniper egenskaper som kan lyfta pp så ser det mycket bra ut. Ett fungerande pp är helt nödvändigt för att kunna tävla om en plats till SHL. Då duger det inte som förra året att parkera i botten i pp statistiken.

 5. Pelle skriver:

  Filip Karlsson har väl varit lite av en besvikelse så här långt. Men han blir förhoppningsvis bättre. Det är en omställning att gå från en fjärdekedja med lite speltid till att få krav på sig att producera.

 6. MANge skriver:

  Tror nog att Jansson och Trivellato gör sig bäst i egna backpar, alltså ej tillsammans.