Tidig-succé-Persson borta, brev om PP med Salminen som en nyckel inför avslutningen mot Tingsryd, Björklöven, Mora & Kristianstad: ”En av seriens bästa PP-enheter, men vet man ens om det?”

Sakari Salminen. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

12 svar

 1. Mr H skriver:

  Lagunov’s tillstånd alltså frågetecken enligt VLT:s artikel idag.

 2. Mr H skriver:

  https://www.vlt.se/2023-03-01/succe-efter-kaoset-i-vik-kanske-var-ratt-steg-for-mig
  Defensivt styrspel kontra forecheckingdriven återerövring. Nytt spelsystem.
  Läs Lill-Z:as artikel i VLT.
  Oklar status på Lagunov ger att förfarandet att skapa arbetstillstånd verkar ha ändrats på något sätt sista tiden. Annars hade väl inte NJ som varit med så länge tagit in en transatlant? Eller?
  Mikael – vet Du något, eller vet någon annan?
  Filip Persson – mycket bra scoutat av NJ! Mindre bra att Vik, som vanligt har oförtjänt otur med skada på Persson nästan direkt.
  Oklar status på Skedung, men med på isträning.
  Vi har skador. In med någon till från J18-J20 som får spela ett par byten!

 3. Lurad skriver:

  Trodde Lagunov var klar för spel. Tydligen inte enligt VLT det är fortfarande osäkert om han kan spela mot Tingsryd. Vad sysslar dom ansvariga med. Har tagit enormt lång tid och fortfarande inte klar. Man får väl se ikväll om han finns med på träningen inföe matchen.

 4. MH skriver:

  Mycket bra analys. Skicka brevet till klubben!

 5. patrikH skriver:

  Fantastiskt spännande läsarbrev med en analys som verkar självklar. Detta måste komma de nya tränarna till känna och bara hoppas att man hinner träna på denna uppställning innan Tingsryd-matchen imorgon.

 6. Mr H skriver:

  Exakt Hockeyfarsan och Hesa Fredrik!! Brutal och kunnig analys av Mr. C!

 7. Hesa Fredrik skriver:

  Klockren analys av PP! Hoppas att NJ läser bloggen! Så roligt med kunniga och intressanta kommentarer som innehåller fakta och inte en massa snicksnack!
  Fortsätt så alla riktiga VIK fans!
  Har själv också varit överdrivet gnällig när det var som mörkast!💛🖤

 8. HockeyFarsan skriver:

  Verkar som om det finns en skaplig PP coach bland bloggens läsare. NJ borde höra av sej till Mr C. Mycket bra analys av PP. Det har vart alldeles för mycket kladdande med nya uppställningar och man har låtit alldeles för många spela PP på gamla meriter.

 9. Olle skriver:

  Tveka inte förlänge! Skriv kontrakt med ”succé-Persson” nu innan några andra törstande HA-lag sätter klorna i honom. Den här säsongen är han borta pga. sin skada men säsongen 23/24 är inte långt borta.