Träningsdag 3 i Mimerhallen med GurkOlle

Kikade lite på dagens träning, delvis tillsammans med GurkOlle faktiskt. Han är en trevlig herre som man kan prata om mycket med. Nicklas Lidström fanns också på läktaren, bland dussinet andra.

Problemet när man talar med någon på läktaren tappas lätt fokus på att scouta spelarna. Som om det inte vore nog svårt nu att känna igen alla utan nummer och genom det kraftiga nätet i Mimerhallen. Så är det när man inte har någon simultankapacitet…

Såg i alla fall att tryoutarna Jimmie Jansson och Albin Lindgren fick bilda backpar mot slutet. Lindgren visade i ett moment bra med rörlighet med puck och ett rappt handledsskott i krysset. Jansson har bra längd och satsade hårt i en duell mot tuffe Douglas Alenbring, bra gnista där.

Hercules Ölander Horn är en ung rightare som fyller ut truppen just nu på backplats.

Det var annars si och så med puckmottagningar mellan varven, kanske beroende på att tempot verkade högt och man använde stora delar av isen vilket fick upp farten. Därför gladde Markus Persson extra då han med lätthet tog emot en stenhård NHL-passning (?) av Dennis Rasmussen lite bakifrån och avslutade fint.

En kepsprydd Christer Olsson hade pondus och verkade inte säga onödigt mycket. Stefan Gråhns missade ett skott och grinade länge illa, men kom tillbaka.

Thomas Ebbing fick jag inget större grepp om, men smälter in i gänget. Påminner faktiskt om Broc Little på något sätt (vilket GurkOlle också skrev), kanske mest i utseendet och lite i rörelsemönstret, men skulle nog behöva blixtra till i några avslut.

Men att bedöma spelare i träning kan man lura sig på åt båda håll, vore kul att få se Ebbing i en träningsmatch med mer matchrörelser.

xyz_smap:
1

Tweets

Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

Två centrala gulsvarta frågor inför premiären mot Tingsryd: Kan Isak Skedung växla upp (som exempelvis Kalle Östman… https://t.co/S2YynCXA6T

SvaraRetweetFavorit
Dennis Forslund - Avatarzembla80Dennis Forslund

@VIKFanCentral Skedung är alltså bara 24 år, han känns äldre på nåt sätt. Känns som han spelat på den här nivån i e… https://t.co/0kyGL0vFhA

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Två centrala gulsvarta frågor inför premiären mot Tingsryd: Kan Isak Skedung växla upp (som exempelvis Kalle Östman… https://t.co/juyYpft0kD

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

VIK som högst 4:a i upptaktsträffen, passar oss perfekt!! @vasterasik @VIKFanCentral @henke778

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto