Troligen en lugn sista transferdag för VIK (men Leksand norpade Mariestads backsensation)

VIK-ledningen har varit ganska tydliga med att man inte vill värva för att röra om mer i gruppen. Ikväll 23.59 stänger transferfönstret.

Uppenbarligen har man väldigt höga tankar om de sex backar man har skadefria, plus de unga backarna från J20 som kan fylla på. I och för sig är det ju bra, då Appelgren är en rutinerad och beprövad coach som vet vad han gör, förhoppningsvis även här. Sen finns ju en ekonomisk realitet såklart.

Som Centralen skrev den 5e februari hade VIK-ledningen troligen koll på lovande Mariestadsbacken Daniel Bertov, men succébacken valde idag Leksand istället enligt MrMadhawk.se.

En sådan möjligen ganska billig back hade nog inte varit fel ändå som försäkring om fler skador skulle uppstå på backsidan.

Tydligen är man väldigt nöjda hur laget ser ut på träning och VIK-ledningen ska se det största problemet som en låsning på match.

Och som Bosse Wallin skrev på VIK.se kan det ju å andra sidan vara positivt att någon/några av Rubins, Nilsson-Lindelöf och Alenbring troligen kommer få testas ganska rejält nu i slutspurten.

Det gick ju bra 1988 till slut, trots väldigt unga backar och en oerhört ifrågasatt och svag grundserie…

***

Den saknade Marcus Söderkvist gör comeback i Nittorp, moderklubben. Hade inte det kunnat vara i VIK?