Trots fin debut av David Rundqvist fortsatta hemmaproblem då Tingsryd straffade ojämnt VIK – bara fyra trepoängare senaste 14 hemma nu…

Isac Skedung är på en intressant förbättringsresa. Var slutar den? FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Mathias skriver:

  Tess blir bättre för varje dag som går just nu, än en gång matchens gigant och inte en enda felpass. Även riktigt fina direktskott i PP från hans klubba.

  Han är på en annan nivå mot dom andra

 2. Musse skriver:

  Håller med dig om att Rundqvist såg riktigt bra ut! Speed som Benker men med bättre händer. Kommer bli nyttig. August Nilsson växer hela tiden efter en svag start. Skedungs två mål och Leducs ass till första målet var behållningen i den här matchen. Spelet i egen zon är bedrövligt, Younan har det jobbigt med puck i egen zon och när han får lägen framåt är det riktigt taffliga avslut. Janssons spel i 3 mot 3 var nog säsongens hjärnsläpp. Trots att han gav bort pucken ett flertal gånger pga trötthet där Tingsryd brände öppet mål så vägrade han åka och byta. Ang Z så kan man ju undra varför inte Paananen satte in honom när vi fick 4 mot 3 i slutet? Bättre läge än där för hans skott finns väl inte. Vi måste få igång hans målskytte om vi ska ha någon nytta av honom, för i 5 mot 5 är han medioker. Nu hade de flyttat honom till höger i pp som Forsberg i Karlskoga gjort. Det funkade inte alls. Forsberg är rörligare och avslutar på ett annat sätt. Tråkigt för publiken att än en gång gå hem besvikna med en onödig förlust.

 3. Bozo skriver:

  Kalin gör det lätt för Paananen att försätta honom på läktaren resten av säsongen. När Bergman är tillbaka är man en för mycket, tycker att man ska satsa på Hagman oxå.

 4. Bozo skriver:

  Kalin gör det lätt för Paananen att försätta honom på läktaren resten av säsongen. När Bergman är tillbaka är man en för mycket, tycker att man ska satsa på Hagman oxå.

 5. Robert jonsson skriver:

  Man spelar för svårt o är överkreativ från 7-8 minuter i andra perioden. Man tappar puckar på fel ställen o i stället för ett lagspel blir det en individuell uppvisning med fart o dribblingar. Kan se snyggt ut men är ack så ineffektivt. Förstår att ledarna är missnöjda efter en match där man inser att uppgjord game plan totalt fallerade. Tingsryd som saknar eget spel o i princip bara checkar hårt måste vara rejält nöjda.

 6. Pelle skriver:

  Efter 2-0 sluta västerås och spela..resten av matchen blev en parodi av felpass och dräll med pucken…en match varar i 60 minuter..

 7. Bozo skriver:

  VIK dominerar när de håller sig till gameplan. Sett likadant i alla hemmamatcher där man varit totalt överlägsna i första för att i andra tappa allt redan i första sekund. Men hockeygudarna är inte med i någon av dessa tredjeperioder, där VIK inte får utdelning på nått. Men sånt brukar jämna ut sig. Även ett klasslag som Leksand hade oerhörda problem på hemmais förra säsongen. Inte alltid det är en fördel med hemmapublik med förväntningar i serielunken, då man säkerligen vill bjuda på mer än man förmår.

 8. Jan Malmberg skriver:

  7000 i Örnsköldsvik 1900 i Västerås igår hockeyintresserade har fått nog i Västerås
  Buuuu!!!

  • Bozo skriver:

   De hade ju sin gratismatch. VIK kommer fylla sin oxå. Hör liksom till.

 9. Gurkan63 skriver:

  Ok ikväll får vi glädjas över några individuella spelares prestationer mycket mera önskas av läget. Ikväll var ytterligare en stor besvikelse med andra ord bedrövligt. Jag har betydligt högre förväntningar på vik. Hur att dom tar poäng borta det är dom poängen som gör att vik är med i racet. AIK borta på fredag så chans till poäng finnes.men att enbart ha högt puckinehav räcker inte det är målen som räknas.