Trots mardrömsstart lyckades VIK med het Z bromsa Mora – den förväntade galaföreställningen uteblev efter bra defensiv men den riktiga skärpan saknades

Lukas Zetterberg är het. FOTO: JIMMY GERDIN

6 Responses

 1. Observant skriver:

  Avsaknaden av Frycklund o Skedung hämmar anfallsspelet enormt inte minst i pp. Hoppas Lagunov kan tillföra något där? åtminstone Frycklund lär inte spela mer om det inte blir kval.

 2. Allt eller Inget skriver:

  Håller med om att Paananen aldrig hade plockat ut Ian efter 4 min. Laget före jaget gäller nu. Gustafsson spikade ju igen när han fick stå. Tingsryd, Björklöven (borta) Mora, Kristianstad 3 matcher hemma
  VIK bör ta 6 poäng mot Tingsryd och Kristianstad. Kristianstad och Östersund är 4 respektive 5 poäng efter VIK. 4 -Matcher onsd. fred.nu. Två super viktiga veckor nu. Blir väldigt besviken om folk sitter hemma nu när det verkligen gäller om VIK ska få fortsätta spela. Det brukar vara lite folk mot Tingsryd och Kristianstad. Men nu gäller det allt eller inget 🥁🎺🎷🎤

  • Icing skriver:

   Mmmm.. men Kik i sista omgången är borta…kan bli avgörande..

 3. C skriver:

  Starkt av ett i år dåligt VIK att fortfarande ha chans på poäng med styrning i ribban med 3 min kvar borta mot ett lag som vunnit 20 av sina 21 senaste och bara saknade en spelare.

  VIK släpper plötsligt till klart mindre målchanser och jag tror att Lehterä har en viss effekt i det men även att vi faktiskt har lite andra backar på isen numera. Micke förklarade ju klarsynt i VLT podden att VIK har 3-4 backar som faktiskt knappt kan försvara. 2 av dem har nu bytts ut så jag fortsätter gärna med samma backbesättning som igår säsongen ut! Låt de som inte spelade vara kvar utanför laget.

  Starkt också av Lehterä att plocka Ian direkt efter 2 insläppta. Det hade aldrig Paananen gjort så tidigt och det är det som i förlängningen ger oss chansen på poäng. Laget behövde det draget för att ladda om. Sen höll JG faktiskt nollan borta mot Mora -4 minuter vilket i sig är otroligt starkt.

  Ser fram emot onsdag, läge att Svensson får se matchen från läktaren då så kanske han vaknar lite igen inför slutmatcherna.

 4. patrikH skriver:

  Det känns väldigt gnälligt att hänga ut enskilda spelare, men jag kan inte låta bli att irritera mig på Svensson #11 som inte vann en enda duell och mest framstår som en valpig lyxlirare som endast kan spela när han får fria ytor men inte klarar av duellspelet. Hoppas han visar i nästa match att jag är för kritisk mot honom. Jag hoppas också att laget får fortsätta utvecklas och även få till PP som ju inte riktigt håller måttet ännu.

  • Icing skriver:

   Konstigt att hänga ut #11 när vi har en målvakt som inte kan stoppa en badboll… där rök matchen oavsett om #11 är en lyxlirare eller ej.