Upp- och nervända världen i VIK då ”doldisar” som Roe, Östman & Tornberg glänser – men inte VIK:s ”stjärnor” – som dock till slut fick lite ordning på PP i Karlskoga

Marcus Bergman avslutade VIK:s comeback med en soloprestation. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

8 Responses

 1. Kalle skriver:

  Håller med om att z och Jansson sabbar tempot i pp. En annan, lite mer positiv grej jag la märke till, var en 2 mot 1 vik hade mot sig. Då backen inte gick på puckförare, och Gustavsson slapp sidleds förflyttning, resulterade inte heller i mål. Måste vara mycket bättre?

  • Bozo skriver:

   Det syns att de så mycket vill lyckas så att det låser sig. De brinner verkligen för klubben, men det kan också bli tungt att bära. Alla kan må bra av läktaren i ibland.

 2. Jeppe skriver:

  Håller med om att Tornberg ser grym ut!! Det är nog lite som du sa i podden att man inte vet hur ont en spelare har. Tycker han spelar med en pondus som ser ut att smutt av sig, eller att backarna spelar med en pondus som smittar av sig. Grym backsida!!!

 3. Bozo skriver:

  Stora problemet i PP är att man kommer in i uppställt spel så sällan. Jätteproblem hittills att spela över mittzon trots en man mer. Det ska ju egentligen vara skott, motståndarlaget rensar och sen ska man vara tillbaka i uppställt spel efter 15s. I VIKs fall får man endast till 2 riktiga anfall per PP. Sedan kan inte tekningsprocenten se speciellt bra ut så här långt. Använde våra skridskostarka spelare (som är i form) i PP och låt dom ta in pucken i anfallszon.

  • Musse skriver:

   Vi har ju utmärkta spelare som Lavoie, Frycklund och From som enkelt tar in pucken i zon i år. Problemet är när vissa spelare flyttar den för långsamt i anfallszonen, och i många fall ger bort den helt i onödan iom riktigt dåliga beslut. Tyckte många såg tunga ut mot hur det såg ut i Södertälje. Säkert nertränade som det ska vara vid den här tiden.

 4. Bozo skriver:

  Tyckte BIK såg skridskosvaga ut. Det är man inte van med. Men vilka backar vi har, bästa sedan konkursen.

  När man inte trodde PP kunde bli sämre efter två usla säsonger.

 5. Musse skriver:

  Håller helt med din analys. Skulle även önska att pp går mer över andra spelare än Jansson och Z då de drar ner tempot. Känns det igen från förra säsongen….?

  • UliH skriver:

   Håller med. Är ju helt uppenbart att Zäta i pp tyvärr inte funkar, trots hans bössa.