Ursäkterna och orden är slut & vi kan bara hoppas att VIK-ledningen framtidsinvesterar och släpper in spelare från J20

4 Responses

 1. bz skriver:

  Sitter och funderar på signalarbetet ledningen har. Eller är det media drevet som visar ledningens oerfarenhet. I lokal media kan man läsa om nästa års lag bygge och nytt kontrakt med Mylläri. Vad ger det för signaler för laget. Är inte det sådan information man håller på tills säsongen är slut. Kan tänka mig att en och annan spelare känner att det inte blir något nytt kontrakt och blir påverkad negativt. Ledningen uttrycker att de inte vill störa laget.
  Vad vet jag. Det är i alla fall nya tider i VIK Hockey.

 2. Martin skriver:

  Nilsson linderlöf var ju roligast att se idag, spelade med självförtroende samt tyckte mig se lite kreativitet och inte alls det krampaktiga spel resten av laget har, som nämnt, in med flera jämte honom, han gjorde ju knappast bort sig?

 3. Bonzon skriver:

  Äpplet/Rosén borde också gjort sitt i VIK. Är lite orolig att ledningen ser en snabb, enkel lösning för nästa år.

 4. bz skriver:

  Tycker fortfarande Korhonen borde få chansen att spela med Johansson Urbas. Man kan förstå att han underpresterar. Myytynen fipplar i egen zon och Lihagen driver alltid själv ner i sarghörnet. Om man nästan aldrig får en vettig pass blir det inte bra för någon. Williams ser ut att ha tungt. Bänka Williams Lihagen Myytynen och in med junisar.