VIK fortsätter våga ta tuffa beslut då klubbchef Mats Brokvist – som tog upp VIK igen – får lämna

Det var då. Ingen kan dock ta ifrån Mats Brokvist (höger) att han var en av arkitekterna och hjältarna bakom uppflyttningen våren 2018. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Anders skriver:

  Man får nog lita på att de som är nära klubben har fog för att rätt beslut tagits. Det verkar ha knorrats en del i korridorerna men då det bara är rykten så känns det onödigt att spä på dem…

  Nu fick vi lite silly season istället.

 2. Kelly skriver:

  Det har nog funnits missnöje på flera områden. Mats är glad, trevlig och frispråkig men jag har ingen aning om hur han är som chef. Man har ju genom åren arbetat med genomhyggliga kollegor som tyvärr aldrig fått ”något ur händerna”.

 3. Brokvist fan skriver:

  Nja, inte var det några raka puckar och besked om varför Brokvist fick lämna. Tycker jag är synd då detta bara skapar spekulationer och rykten vad orsaken är till att han fick sparken

  • Mikael Norén skriver:

   Tänkte mer på att man sa på VIK.se att han man säger upp honom rakt av, annars brukar man kanske linda in det och säga att det var ett ”gemensamt beslut”. Sedan brukar det väl inte normalt sett sägas så mkt mer i sådana här sammanhang.

 4. Gurkan 63 skriver:

  Mera maktkamp på kontoret än i omklädningsrummet ? Finns alltit någon/några som är konstant missnöjda . Livet är en kompromiss hela tiden det gäller attta och ge alldeles för lätt att sparka någon när man är missnöjda tycker att alla ska ta och bli vuxna och lära sig att man kan inte få allting man vill ha .

 5. Bozo skriver:

  Räcker nog inte att det bara är kanslipersonal som inte är nöjda, för att styrelsen ska agera så här så måste det även finnas missnöje hos sponsorer.

 6. Gurkan 63 skriver:

  Ska det alldrig kunna råda litet lugn och ro i föreningen ? Tycker Brokvist har varit rätt man för vik. Bara hoppas det kommer något bra ur det hära. Föreningen behöver lugn och ro alltid är det någon som tycker annorlunda . Lycka till vik.