VIK gjorde en ny gedigen insats mot formstarka och stjärnspäckade Modo med många bra insatser – men tre-vligast hade Lunsjö med sitt hattrick

Alexander Lunsjö bjöd på ett sällan skådat solonummer. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Miko skriver:

  En riktig stark insats från alla lagdelar. Den här segern mot ett formstark Modo ger självförtroende och andrum inför fortsättningen. Nästa fredag blir ytterligare en rejäl värdemätare när Södertälje gästas. Nu när försvarsspelet har styrts upp, målvaktsspelet har varit stabilt ett tag, och framåt har det gjorts 9 mål på två matcher, finns det anledning att tro på att det finns nåt att hämta i Södertälje.

 2. Musse skriver:

  Nu börjar vi äntligen spela som ett lag, och hatten av för Kruse som varit utdömd av alla har växt till en av ligans bästa målvakter. Vill påstå att hans räddning av Wallinders genomåkning kan ha varit matchavgörande. JJ har också tagit såna kliv och spelar med sånt självförtroende att det nog blir svårt att sätta honom som 13:e igen.
  Anthon ser inte frisk ut, bedrövlig i egen zon och orkar inte göra jobbet. Kan lida av någon skada eller sviter av Corona. Hade gärna sett Hagman där istället. Kan behöva vila när Marklund kommer in.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Kan VIK hålla i spelet i dagens klass med lite jävlar anamma är dom topp sex när serien är avslutad. Bästa matchen hittills, finns mer att hämta. Tumnen upp!!!!🏒🏒🏒🏒🥅🎳🥌🎅

 4. Sonken skriver:

  Laget var riktigt bra men att inte kruse platsar i topp 5….riktigt bra igen;-)

  • Mikael Norén skriver:

   Ja Kruse var riktigt bra, hade 6-1 i noterbara prestationer i mina papper. Men afton var det oerhört hård konkurrens… 🙂