VIK höll jämna steg med topplaget Mora men saknade lite skills

Gråhns och Fish är lite för ensamma med skicklighet och driv. FOTO: RUNE ÅHLEN

4 svar

 1. Marko skriver:

  Ja möjligt att vissa behöver bänkas / lånas utför att hitta formen igen. Vet att det är svårt att komma åter från skador. Börjar det ”skita sig ” från början blir uppförsbacken inte mindre med pressen från sig själv samt alla runtomkring.
  Sitter fortsatt o väntar på julklapp med nya spelare, tomten kommer väl?!

 2. Gurkan 63 skriver:

  Det var bra inställning som första 15 min det var gruff efter varje avblåsning, precis så ska vik spela dom vann närkamperna etta på puckarna, men sen tog väll orken slut.. det är ett par spelare i laget som sliter hund i varje byte ,sen har hon vissa som inte bjuder upp till dans. Vissa spelare för alldeles för mycket misstag och inte bara denna match ,det ör dags att bänka vissa . Jag hoppas på fortsatt spel i allsvenskan nästa säsong . Läste Johan Tahlbergs blogg ,mycket välskrivet och klokt skrivet . Styrelsen snackar som vanligt om finns visioner vi som har bott i Rocklundahallen i många år har hört alla skrönor från styrelsen så gör min del är det bara massa tom slut som styrelsen försöker få oss att tro på. …
  God jul på er alla från mig ..

 3. Jörgen skriver:

  Är de nån som ska bänkas så är det väl Mylläri. Fattar inte att han får spela hela tiden. Helt oförklarligt att han spelar när de går ner på folk i slutet. Han dräller med puckar och är som ett rundningsmärke i egen zon. Ser oftast helt vilsen ut. Idag var han inne på alla målen bakåt utom de i tom bur. Låna ut vore nått kanske. Just nu håller han inte ens division 1 klass. En som tröttnat på att han ska hitta formen!