VIK med överraskande bra ”JJ” brände massor av chanser i Västervik då även PP lyfte – men även Kruse testades rejält & forwardssidans effektivitet fortsatt klart förbättringsbar

Jesper Johansson var en av Patrik Zetterbergs största fynd. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

  1. Alfahanen skriver:

    Jag vet att det finns juniorer som har både styrka, spelinterlekt och teknisk kunande att kunna få prova på spel i A laget. Men inte i en fjärde femma kanske i 2 eller 3 med etablerade spelare. Så gör elitlagen för går dom högt i draften får föreningen bra betalt för dom.

  2. Bozo skriver:

    Topp8 måste vara målet, topp 6 är en bedrift, topp 10 godkänt. Får hoppas på lite unga transatlanter, åtminstone till nästa säsong. Lite väl mycket samkväm nu. Får hoppas att SHL stänger ligan nedåt denna säsong då blir det ett mindre bra lag nästa säsong. Men några SHL-lag lär väl gå i kk? Malmö och Linköping vill väl inga fans eller spelare undsätta, har svårt att se att Luleå mfl efterskänker sina tv-pengar. Många andra ligor drar ju inte igång för att många av lagen inte har råd att spela, det borde väl gälla Sverige också men ändå spelar man. Kommer hockeyförbundet belåna sina kallingar för att rädda klubbar i SHL?

  3. Musse skriver:

    Kortfattat, skitdåligt! Passningar, mottagningar och puckkontroll är för dåligt för att det här laget ska klara av de förväntningar som finns på laget. Västervik var inte bra men vann rättvist. Karlskoga och Södertälje öste in mål ikväll och visade klass i avsluten som inte finns hos oss. Hur ska vi ens ta oss in i offensiv zon när Asplunds uppåkningar inte Längre finns? Trist vanilj är inte kul att titta på….