VIK nere på sin förmodade lägstanivå då vi inte känner igen slarvet och trögheten – men trots det skapades chanser i förlusten mot rappare Karlskoga & snabbanalys VIK efter 27 omgångar

en målvakt som kan ta VIK till SHL. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

5 svar

 1. Peter skriver:

  Det måste vara något magiskt med VIK denna säsong och det är när mer än hälften av matcherna är spelade så har VIK fortfarande inte lyckas vinna när VIK inte gör första målet. Man undrar ju om det är något mentalt som ligger bakom detta. För när VIK gör första målet så har VIK vunnit nästan 90% av matcherna.

  • Icing skriver:

   Mmmmmm… fast vi vann borta mot Bofors första matchen även om det var i förlängningen…kvitterade 3 gånger… och matchen i Mora skulle bara räknas hem sista 3 minuterna när Östman snubblade på blå….så det är nog mera tillfälligheter…sen är ju VIK ett väldigt försvarstarkt lag (i vanliga fall) och har lätt att kontrollera matcherna i ledning.

 2. Bozo skriver:

  Måste ändå vara ganska lätt att räkna hem en investering i en spetsig forward med denna omgivning. Man har nog kommit längre i lagbygget än vad man trodde att man skulle ha hunnit och förmodligen finns det mer pengar än vad man räknat med (dels klart lägre spelarkostnader och dels något mer på intäktssidan). Hur skulle en forward med 200.000 i månaden påverka lagkemin?

 3. Musse skriver:

  Micke, bättre sammanfattning av säsongen så här långt går nog inte att göra, tror du fick med allt🙂
  Blir spännande att se hur långt detta lag kan gå med en bredare trupp efter jul.

 4. Jan Malmberg skriver:

  Kolla Modo Björklöven 7-1 till Modo och 7100 i publik i Västerås får man vara nöjd med 2-3000 pers. Karlskoga drar ifrån och Kristianstad tog ifatt 6 poäng är nu lika med VIK. Detta var inga roliga dagar med soppa torsk, sensation var att Gunnarsson gjorde mål otroligt. Björklöven nästa för VIK skärpning behövs !!!