VIK Supports vice ordf. Jimmie Andersson inför fredagens #byggaVIK

2 svar

 1. Rickard skriver:

  Håller med i mycket som beskrivs när det gäller support och stämning på läktaren, här är några förslag på saker som kan göra stämningen och gemenskapen bättre.

  1. Bjud in lite tydligare alla som vill komma närmare kärnan där det är sång i fokus, visa att man bör komma närmare mitten ovanför is maskinen och uppåt för att skapa ett bättre tryck men självklart ska man kunna känna sig delaktig oavsett var man står på läktaren.

  2. VIK Support har en mängd fina flaggor, ställ ut dom vid ingången uppe i kurvan där alla som vill får låna. Den som lånar är ansvarig att flaggan ställs tillbaka efter match i samma skick. Vid de matcher som detta har skett så är min känsla att stämningen direkt ökar markant då fler känner sig delaktiga och automatiskt hänger med mer även i sångerna.

  3. Välkomna alltid laget med de största flaggorna som gjordes vid nån hemmamatch i år, det måste kännas peppande att som spelare komma ut till match och mötas av en ståplats fylld med en mängd flaggor som dessutom håller toppklass i storlek och utseénde.

  4. Var mer inbjudande till våra VIK ungdomar, gör likt VSK med Gröngölingarna och dedikera en plats för dom typ ovanför Optimera skylten i kurvan där det redan hänger en del kids och där dom ser bra. Det är nästa generation som idag kanske inte bidrar med stark sång men som kommer vara med i VIK Support framöver och bidra starkt om några år (förhoppningsvis också på isen). Får dom vara närmare klacken och låna flaggor mm så kommer hela stämningen att höjas tror jag.

  Min känsla i år efter att ha gått på nästan alla hemmamatcher är att vi tillsammans kan göra så mycket mer för att skapa stämning och stötta laget även om det också finns många goda exempel på eldsjälar i VIK Support som slitit hård för att uppnå detta vid vissa matcher.

  Det är när det går trögt för laget som vi behövs som mest.

 2. Monroe skriver:

  Om delar av VIK support styrelse inte satt på sittplats så kanske det skulle låta mer….