Botten är nådd efter debacle mot svagt Södertälje – något måste göras omgående

Alexei Salomatin. FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 svar

 1. Marko skriver:

  Först och främst RIP Salomatin..
  Matchen igår var naturligtvis tung och de flesta trodde väl på en hyfsat säker vinst trots säsongens facit. Kul att Lill-Zäta fick hänga dit en puck. Jag hade börjat misströsta om killen men man får ta logiken till hjälp ibland o fatta att hn fortsatt är ung o blir bättre. Gällande Mylläri så kan man ju inte tro att han kommer in o äger efter en skadefrånvaro. Det vet alla som spelat på en högre nivå att timing mm försvinner ganska fort. Kan ju inte säga att alltför många andra backar i laget presterade så mycket bättre eller vad säger du Lesspåmylläri?
  Ser fortsatt inte heller att det är tränarnas fel att laget inte vinner mer. VIK har ett sämre material än tidigare och det visste alla när säsongen startade. De unga blir bättre med tiden men man kan inte kräva underverk från de heller utan de behöver tid. En del andra underpresterar el är inte tillräckligt bra o då sitter man i skiten. Fortsatt så får man hoppas på ett par som gör skillnad men det verkar dröja lite till.

 2. Pelle skriver:

  Jag la förstås också märke till att Mylläri släppte frilägen. Och det har jag kritiserat honom för. Men det var till hans försvar första matchen efter skadeuppehåll. Men visst han har inte haft en lysande säsong precis. Men hur många av VIK:s backar har haft det? Hans behövs med sin fysik för att stadga upp en vek backsida. Han har även offensiva kvaliteter i sina bästa stunder med ett bra skott. Känns som att han har en betydligt högre nivå än han visat. Man såg lite i inledningen av förra säsongen innan han blev skadad hur han kan spela.

 3. Lesspåmylläri skriver:

  Varför är det ingen som pratar om hur urusel Anton Mylläri är? Hur många släppte han förbi sig som resulterade i rena frilägen? 4-5 st utan problem.. Han måste vara den sämsta backen i VIK. Jag ser inte storheten som vissa ser i honom.

 4. Vimmerbyarn skriver:

  Håller med, Johan! Minns min första match i Rocklundahallen i slutet av 80, början av 90-talet. Kvalet måste undvikas till varje pris!!!

  Olsson måste befrias från sitt uppdrag innan fredag! Skulle skett redan i söndags. Allt annat är tjänstefel av klubben.

  • Torbjörn Persson skriver:

   vem har du tänkt ersätta han med då? Det finns pengar tack vare föra styrelsen det är ju därför vi ligger där vi ligger truppen er ej bra men det är ett låg budget lag tyvär. Så vart skulle dom få pengar till en ny tränare i från tror du?

   • Johan skriver:

    Ja du, jag vet inte faktiskt. Men intresset borde finnas bland sponsorer att stötta lite extra nu när det är såhär. Visst vi kan ju inte alltid begära att sponsorer ska kliva in med pengar hela tiden, men man kan ju alltid önska. Men finns det intressen från några stora företag i stan att stötta med mer pengar så är det nu det måste till något nu.

  • Alkemisten skriver:

   Hur ska en ny tränare lyckas bättre med det här materialet?
   Om det nu skulle dyka upp en hockeyalkemist som kan göra guld av vad som helst då kan du väl ge oss det namnet samt anmäla dig själv till en ”open try out”, inom ett par månader skulle du kanske då hålla landslagsklass….

 5. Johan skriver:

  Vi är så många som önskar VIK all lycka och framgång,men många av oss gick liksom luften ur efter förra sesongen, tyvärr är det så. Jag har följt laget sedan början av 80 talet och har brunnit för VIK, har rest kors och tvärs för att följa laget, när jag var bortrest har jag följt laget via internet, men nu börjar jag få känslan av att jag inte orkar bry mig längre. Nu är jag inte ensam att känna så, väldigt många av mina vänner som följt laget nästan lika länge som jag känner likadant. Något måste verkligen till och det är nu, inte imorgon utan nu om vi ska rädda laget från att ramla ner i ettan nästa år, för som laget ser ut nu kommer det inte ha en chans i kval mot topplagen från ettan. Jag känner sorg och en uppgivenhet, tyvärr är det så. Tänk att så mycket blev förstört bara för att den tidigare styrelsen var inkompetenta. Sorgligt!!!