Vilka ska hjälpa Fredrik Johansson att leda VIK och ta tag i saker även sämre dagar – och var tar Moras succéman Brant Harris vägen?

Fredrik Johansson då han klev fram och sköt VIK tillbaka till Allsvenskan mot Troja med det avgörande målet. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 svar

  1. Musse skriver:

    Vissa spelartyper kanske inte ska ha ett C eller A på tröjan för att det hämmar deras spel. Har inget med ledarskapet att göra. Kommer ihåg när Andreas Lindh fick en bokstav och tappade en hel del fokus på det han var bra på, att ligga på gränsen i närkamperna. Älskade Tessiers grinighet och tugg med motspelare och vredesutbrott i båset. Man kan leda utan en bokstav.
    Känns lite oroande om det bara är Tessier och Kallin som ska ersättas bland forwards. Då är det ett flertal av de som är kvar som ska steppa upp ordentligt om de ska vara ett topplag.
    Gissar på att Rundqvist blir kvar om han blir helt återställd. Sedan hoppas jag att det kommer in någon med en grym vinnarskalle typ Kalle Östman. Får gärna vara en transatlant.

  2. PatrikH skriver:

    Jag tror det är en fördel med en center som också leder laget, hoppas på det. Tror inte det blir någon särskilt intressant upplösning på följetongen från 1986, blir nog bara än mer dimma i den frågan.