Ytterligare en defensiv- och box play-specialist hämtas in i form av 198 cm Henrik Malmström från Södertälje & ryktas även om PP-specialist från Karlskoga

VIK.se

8 svar

 1. Peter skriver:

  Colby Sissons, Logan Roes gamla kompis hade jag gärna sett i VIK.

 2. BO skriver:

  Lyckåsen är en bra offensiv kraft i sina goda stunder, men en defensiv riskfaktor som alltid spelar med små marginaler. Men han och Helmersson trivs med varandra så ni får säkert god nytta av honom.

 3. Janne skriver:

  Lyckåsen kommer, klart efter kvällens match om inte Brynas förlorar

  • Pelle skriver:

   Han gjorde ett snyggt mål för ett par dagar sen, skott från blå i krysset.

   • Pelle skriver:

    Men ikväll spelade han inte alls. Har BIK sju backar som är bättre eller är han skadad?
    Larsson fick spela mycket PP när inte Lyckåsen var med.

 4. AiU skriver:

  Snackades väl om 8 backar som skulle vara spelredo till premiären, Isåfall ser mina backpar ungefär ut som följande:

  Ny spets – Ny def spets

  Flood – Ny allround etablerad/defensivare

  Malmström-Jansson

  Lyckåsen-Norberg

  Längre ner i backparen kan det såklart flyttas om, men tycker ingen direkt fyller den andra platsen i backpar 2. Lyckåsen får väl räknas som offensivare och därför gärna en mer defensiv eller allround back som kan lira med Flood. Tillkommer dessa 3 eller åtminstone 2 riktigt riktigt bra ser baksidan ändå positiv ut. Jämför man med förra året känns detta direkt mer spännande än vad Bohm, Östman och Lindelöf gjorde inför förra säsongen, baserat på deras tidigare prestationer. Nu gäller det bara att nästa ”Krupic” värvning håller måttet.

 5. Johan skriver:

  Bra def back i sina bästa stunder kan täcka många skott. Smäller dock på för lite och har en tendens att bli passiv och titta på för mycket som när BIK ostört fick slå in returerna i slutspelet.

  Skrattade dock när jag läste presentationen om att han skulle vara puck- och passningsskicklig. Snarare betonghandleder. Hade blivit 7-8 back om han stannat i SSK så jag förstår att han söker sig vidare till en större roll. Var som bäst ifjol som sjätte back när han och Lang utgjorde ett starkt defensivt backpar. Ojämn i år men blev bättre när han fick Grossman som backcoach.