Zäta har ”stora förhoppningar att skyttekungen Jansson och andra stannar” – gör kontinuiteten försvarsspelet välbehövligt bättre och är det VIK:s chans mot AIK, Björklöven & Modo?

Jimmie Jansson är nu väldigt viktig att behålla. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Hejpådig skriver:

  Hur kan inte Modos första kedjan vara den som imponerande mest på dig förra säsongen?

  Karlkvist 68p 1,3 PPG
  Johnsson 79p 1,5 PPG
  Tambellini 63p (37 m) 1,7 PPG

  Den här trion var också bättre än Lövens transatlant kedja varenda gång dom möttes.

  Denna kedja är nog en av dom bästa i seriens historia.

 2. Musse skriver:

  Karlskoga brukar alltid få ihop ett bra lag, men känns som de har tappat massor av sin offensiv till SHL som är svårt att ersätta. Tror de får ett mellanår och hamnar i mitten.
  Ang vårt pp så tror jag att Tornberg som är rightare blir första pp back, gillade han i Piteå och hoppas ryktet är sant att han är klar. Att Lucas mindre lyckade skytte i år skulle ha berott på Leducs passningar tycker jag är snömos. Då skulle väl tränarna ställt någon annat att servera passningar åt honom…???
  Nä hoppas att Lucas hittar tillbaka till sin fina tajming och mäktiga skott.

 3. Bozo skriver:

  Än viktigare denna säsong och börja bra och då är det positivt med kontinuitet. I praktiken endast topp4 som har praktisk möjlighet, då det blir lång väg som 5:a eller sämre med ständig hemmaplansfördel emot sig mot bra lag.

 4. Jakob skriver:

  Tack för en underbar blogg. Vill bara varna för BIK Karlskoga, tror att dom blir giftiga kommande säsong också. Modo däremot förstår jag inte att du ser som en utmanare i toppen. Dom har ju tappat det mesta av värde från förra säsongen. Kämpa gulsvart! 🙂

  • Mikael Norén skriver:

   Tack Jakob! Detta var ju ingen större analys av VIK:s motståndare, men du har rätt att Karlskoga också kommer bli riktigt bra. Gällande Modo räknar jag kallt med att de kommer sätta sprätt på alla pengar de har fått in och har sedan tidigare och kommer spetsa laget oerhört inför seriestart och under serien.