Alfaglas stora bidrag & inför Vita Hästen: ”Importerna har varit en ren besvikelse”

På onsdagskvällen gör Daniel Bernhardt debut borta mot Vita Hästen. Enligt VLT blir det i kedja med Eddie Davidsson och Fredrik Johansson.

Så här säger Vita Hästen-kännaren Mattias Essén, som tidigare drev bloggen Powerbreak (@_PowerBreak på Twitter):

– Trots 12 inspelade poäng är inte säsongen godkänd än så länge enligt mig. Man är alldeles för ojämna och bjuder på för mycket till motståndarna. Hästen har skjutit mycket skott men det är samtidigt lite missvisande då de flesta bara varit mitt i magen på målvakten i stort sett och inte varit direkta ”farliga” skott.

– Det är många som kan oerhört mycket bättre, dock är ju ”Macke” Eriksson outstanding. Fler spelare behöver prestera som honom, så vi får hoppas det blir bättre snart. Importerna är ärligt talat en ren besvikelse. Dessa två skulle vara välscoutade men jag vet inte riktigt hur den scoutningen gått till. De är dåliga i närkampsspelet, sega och det känns som att de inte riktigt hänger med faktiskt. Blir det inte en rejäl förbättring snart så är det bara att skicka hem kan jag tycka, menar Mattias.

***

Alfaglas har imponerande nog gått in med hela 100 000 kr i #byggaVIK och totalt har man nu samlat in 150 000 kr. Det skulle inte förvåna om ”Äpplet” tittar på andra sidan Atlanten efter ett par förstärkningar, då det dyker upp namn hela tiden som vill komma över.

Enligt uppgifter kollade ”Äpplet” upp Alex Hutchings innan det blev NLB för Björklövens tidigare skyttekung.