Allvarligt tabelläge inför Karlskoga & hur länge vågar VIK vänta på ny sportchef att se över tränarfrågan då disciplin och vaksamhet åter fallerade mot MoDo?

Denna bild är aldrig fel. FOTO: RUNE ÅHLÉN

11 Responses

 1. Fredda skriver:

  Nu får det fan vara nog! Vad f-n väntar man på? Detta är bara pinsamt, man har lyckats förstöra allt intresse och engagemang man byggt upp under förra säsongen och inför denna säsong på att vara så tafatta! SKÄMS ! ! !

 2. FÖRBANNAD skriver:

  0-2 och katastrof spel efter första perioden mot Karlskoga
  Det är en skam att se detta lag försöka spela hockey. Misstag på misstag hela tiden. Var ska dessa 2024 fantasier sluta. Kanske hemma hos mej i Surahallen som för några år sedan.

 3. Hockeydomaren skriver:

  Jag tröttnade på paananens ledarskap 2018.. jag kan inte förstå att han fortfarande är kvar. Han är säkert en bra div.1 tränare men han har inte kunskapen att driva ett lag i hockeyallsvenskan.. än mindre kunskap att ta upp ett lag till shl. Styrelsen/Zetterberg borde sparkat paananen för många, många år sedan

 4. Mikael Nilsson skriver:

  Man kanske skulle flytta upp Hellas tillsammans med Nordmark resten av säsongen. Som en tillfällig lösning säsongen ut för att få tid att verkligen scanna marknaden på ny coach till nästa säsong. Flytta Paananen till J-20. Skulle väl inte kosta en massa extra pengar.

 5. Fredrik skriver:

  Det är nu grabbarna behöver stödet som mest! Nu visar vi hockeysverige att trots dessa motgångar så fyller vi hemmastå och resten av hallen förhoppningsvis 🙂

  • Peter T skriver:

   Håller helt med dig, jag ska gå, bara tredje matchen för min del denna säsong, fast jag har säsongskort.
   Publiken behövs nu i motgång som mest.

 6. VIK Forever skriver:

  Mellandagarna passar tyvärr illa för mitt hockeyintresse 😀 Barnen vill åka skidor…

  Jag tänker inte vänta på en ny tränare dock. Helt rätt att fixa en ny sportchef först. Så denna får rätt förutsättningar.

 7. Mats i Wien skriver:

  VIK behöver ett nytt spelsystem , andra lagen har läst Sender Panannens spelplan, det finns ingen Plan B …alla åker omkring som Arabella höns

 8. Olle skriver:

  Vad tycker du Micke? JG eller Hellnemo i kassen? Jag vet vad jag tycker.

  • Mr. J skriver:

   Hade JG haft en gnutta hjälp av det försvarsspel som Hellnemo hade i matchen mot MODO så hade han också haft en bättre statistik tidigare matcher.

 9. Bozo skriver:

  När man även bytt tränarna kommer jag intressera mig för matcherna igen. Verkar som jag kommer få vänta.