Almtuna-gir från VIK-spåret & många AHL:ers tror på Las Vegas

 

I och med att Almtunas sportchef Tobias Pehrsson fick lämna gäller nya saker enligt en god källa: “Kan säga att man går på helt andra spår nu än VIK-spelare, där Mikael Frycklund var den som var mest intressant av alla rykten och som Pehrsson ville ha in”.

Alex Lindelöf, Fredrik Johansson och Christopher Fish ryktades också som bekant alla till Almtuna. Men nu ser det ut som dessa spelare kanske får titta på andra alternativ.

***

Frågade en annan insatt om marknaden: “Som vanligt är det trögt vid denna tidpunkt, många AHL-spelare och andra tror att de kan få jobb i det nya NHL-laget i Las Vegas till hösten.”

Inte för att det direkt berör VIK längre, numera i tredjeligan (är det verkligen sant?!), men det ger ju ringar på vattnet för hela marknaden att en ny NHL-organisation ska suga upp en massa spelare. NHL-camperna brukar ju innehålla runt 70 spelare per lag.

***

Fortsatt tom VIK-trupp. Tick-tack. Tick-tack.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapTW:
s:404:"a:1:{i:0;a:11:{s:2:"do";s:1:"1";s:9:"msgFormat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"859474975421542402";s:7:"postURL";s:59:"https://twitter.com/VIKFanCentral/status/859474975421542402";s:5:"pDate";s:19:"2017-05-02 18:29:37";}}";

2 Kommentarer

 1. Lindberg

  Hur intressanta är VIK-spelarna för allsvenska klubbar efter den här säsongen?

 2. VIK i "stekheta" Div 1 Västra Korpen till hösten!!..

  Div 1 västra Korpen väntar för VIK med start till hösten…
  Definitivt inget som på något sätt vare sig lockar eller stimulerar…

  Så FRUKTANSVÄRT ointressant..

  VARENDA match under HELA nästa säsong lär bli en lååång meningslös väntan i hopp om ett ev. kval uppåt…

  Förhoppningsvis ej kval nedåt…

  VIK var som alla vet 46 sek från förnyad “glamour” och förnyat allsvenskt spel i sista grundseriematchen mot Björklöven.

  Detta förvandlades för VIK väldigt tragiskt, hastigt och MYCKET Olustigt till en total förnedring och till en fullständigt Ointressant kommande säsong i västra Korpettan säsongen 17-18, förhoppningsvis i väntan på “mindre” bedrövliga tider…

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto