Än större frågetecken på målvaktssidan och lagkollaps hemma mot smart Västervik

Paananen har lite att fundera på, men av uttalanden att döma är VIK rätt på det då självinsikten verkar finnas där. FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Bozo skriver:

  Är en frisk Östman så viktig för att laget ska vara påkopplat? Man såg att han inte var 100% mot Löven heller, med sjukdom i kroppen. Fler i laget med virus i kroppen?

 2. Bozo skriver:

  Kommer Berglund hem redan 2021 eller 2022. Verkar göra sig omöjlig i Buffalo, är väl kroppen som inte orkar fullt ut. Gäller att vara ett topplag då för att locka.

 3. Open Ice skriver:

  Lägg av att kritisera Dahlbom! Laget längtar efter juluppehåll nu. Det syntes redan mot Pantern till viss del. (även mot löven). Vem fan va det som grejade HA platsen i våras? Jo Freddan och Dahlbom i mångt och mycket. Fortfarande top 8 som gäller!!!

 4. Jan Malmberg skriver:

  Paananen vet som dom flesta var ett fel är ( att köra Dahlbom)
  Men vill hålla humöret uppe på grabbarna OKEJ men ?????

 5. Jan Malmberg skriver:

  7-7 i skott hade inte Dahlbom varit tveksam hade kanske VIK fått energi. Inte kul att ligga under med 2-0 när målvakten är tveksam (i period 1) Gör inte som Leksand forsätta som inget hänt!
  ………………
  .

  Tur att MÅLVAKTEN kommer tillbaka! Förhoppningsvis mot Leksand hemma !

 6. Gns skriver:

  Dem var inte påkopplade, vi såg det redan hemma mot löven..

 7. Gurkan 63 skriver:

  Desto mera man vinner desto närmare än förlust . Vik har rent ut dåliga ikväll mycket dåliga. Bara ta nya tag och glömma kvällen. Det som gör mig mest oroliga det är Dahlbom . Jag alltid tagit Dahlbom i försvar och alla har gått att ha en dålig dag. Men Dahlboms ojämnhet är oroväckand det gör mig orolig. Dahlbom själv måste vissa och ta chansen när han får den.

 8. Tim skriver:

  Det påverkar ju laget en hel del att ha en lite osäker pjäs längst bak..

 9. Emme skriver:

  Svårt att spela bra i målet när resten av laget inte hjälper till. Tråkigt för Dahlbom som hade behövt fått lite mer självförtroende efter allt negativt som framförallt fans har skrivit om honom.

  Vi ligger ändå 3:a i serien och det är över förväntan så mina ska inte såga alla med fotknölarna direkt, men lägsta nivån måste upp på samtliga spelare.

  Full fart framåt mot nästa match!

 10. robert jonsson skriver:

  Ett riktigt bottennapp o tråkigt för Dahlbom som efter en längre tid som båsöppnare släppte två myror inledningsvis. Dock ett pressat läge för Dahlbom.
  Sedan blev resten av matchen präglad av raggarhockey vilket definitivt gynnade Västervik. VIK måste lira med betydligt mer linjer i spelet.
  Sedan kan man å andra sidan inte vinna hur länge som helst utan att förlora. Bara o ladda om!