Analys backsidans behov inför Tingsryd och framöver: Det bästa för nu vore att plocka in en defensivstark topp-4 för att avlasta dagens utpräglade och offensivlutande topp-3

Jerome Leduc (som hyllas av Younan) och just Younan var tillsammans med Jansson en stark topp-3 senaste säsongen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Gurkan63 skriver:

  Bloggen har helt rätt vik är bara 1 årsprojekt och där kommer minna funderingar in . Hur ska vik ha det ? Det finnes inga större pengar att tillgå och hur vill sponsorerna ha det ? Är det så hära föreningen/sponsorer vill att vik ska vara ? Min känsla är att vik står vid ett vägskäl. Vik är tillbaks där dom har varit i många många år och jag trodde lite på ett nytt tänk näe Zetterberg, pannanen , Ivarsson klev in i klubben.

  • Mathias skriver:

   Med all respekt; Vad vill du att dom ska göra annorlunda i dagens klimat när kontraktsförlängningar och dylikt inte betyder ett skvatt? Vilka pengar tror du skulle ha behövts för att till exempel behålla Östman, Lindelöf och Frycklund före SHL lagen?

   Eller missförstår jag dig helt?

   • Gurkan63 skriver:

    Jag som många andra vet att det är pengar som styr. Jag har ingen lösning på hur föreningen ska skötas det jag vill är så klart att man inte ska äventyra föreningens exsestens. Det jag skrev är att vik står vid ett vägskäl. Löven satsar i år men för den det är inga garantier för att gå upp till shl. Du såg AIK och hur gick det sedan ? Jakten på pengar är inte lätt , men vad vill vik? Ska klubben vara ett stabilt allsve sky lag ? Jag vill se vik i shl självklart men hur ska föreningen ta sig dit ? Vik måste ha en realistiskt och en sund syn på Det… Vad tror du ?

 2. Bozo skriver:

  Paananen som håller på finska landslaget (och pratar flytande finska) borde kunna underlätta värvning av ett finländsk fyrtorn till back, när finska lagen släpper spelare i februari.