Anton Svenssons återkomst från Tingsryd sätter standarden för en större och mycket spännande satsning 21/22 – valde bort mer pengar i Modo

Anton Svensson den 20:e mars 2019 i Gulsvart - nu trevligt nog tillbaka till kommande säsong. FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Bozo skriver:

  Såg på Hockeyallsvenskan.se att Lyth gjorde sista matchen i HA ikväll, fantastiska nyheter.

 2. Jan Malmberg skriver:

  6-5 ska det vara fel av mig. 8 lag har släppt in fler mål än VIK. MORA 22 mål fler insläppta än VIK. Då är det väl inte helt nattsvart!

 3. Jan Malmberg skriver:

  Måltorkan verkar ha släppt. Som sagt man vinner inga matcher med ett mål. Paananen tyckte försvars spelet i andra och tredje var bedrövligt. Men är inte första gången. Men tidigare hade matchen varit torsk. Nu gjorde man 7 mål inte dåligt mot Mora som har en fin form kurva!🥅🏒🏒🏒🏒🏒🏒🏒-6 till VIK💡

  • Bozo skriver:

   Så klart att det får konsekvenser om man saknar två top4 backar när det tidigare dessutom sett bra ut.

 4. Bonzon skriver:

  Nu har jag inte stenkoll på vad resp. spelare kostar, men nästa säsong skulle jag kunna tänka mig någonting så här:

  Mr X 3 – Mr X 1 – Mr X 2
  A. Svensson – Mr X 4 – H.Hetta
  L. Zetterberg – F. Karlsson – A. Lunsjö
  J. Johansson – I. Skedung – Kangas/Bergman/F. Johansson

  • Bozo skriver:

   Kanske ska Kangas börja i 4:e för att sedan flyttas upp.

   • Musse skriver:

    Ja kanske har Kangas blivit lite väl hajpad. Visst han gjorde mål i sitt första byte och krigar på bra när han får spela. Jag tycker också att han gör det bättre än vissa andra. Men dessa förväntningar från supportrarna kan vara svåra att hantera och kan förstöra en så ung oerfaren spelare, han är inte på Edvinssons nivå så det är nog rätt av VIK att låta honom växa in i det här i lugn och ro. Tiden visar om han blir fågel eller fisk…..

 5. Pelle skriver:

  Tyvärr så tycker jag att Anton Eriksson har visat alldeles för lite den här sässongen.behöver en rejäl uppryckning om han ska vara kvar..

  • Bozo skriver:

   Han kanske borde göra som sin namne Svensson och ta en större roll i annat lag för att sedan komma tillbaka. Lite sista chansen för honom och se vilken spelare han kan bli. Ser just nu ingen annan roll för honom än 4:e kedja och döda tid.

 6. Vintermannen skriver:

  Riktigt bra värvning. Anton Eriksson är en som jag gärna ser att han stannar, den här säsongen tror jag han har spelat skada, har för mig att han fick en puck på foten och lider säkert fortfarande av det. Men Anton Eriksson är nyttig och han är målfarlig när han får chansen, sedan ser man vilken respekt motståndarna har för honom.