Avstämning med Henrik Hetta: ”Viktigt för mig att klubben har en klar och tydlig målbild och VIK är fortsatt ett alternativ för mig”

Henrik Hetta (här i Malmö) saknar tiderna med publik. ARKIVFOTO: RUNE ÅHLEN

 

Bloggen fick byta några ord med Henrik Hetta, som gjorde det bra som center trots att det var en ganska ovan position. Bloggen tycker faktiskt att Hetta var bättre som tung center än på kanten.

31-åringen var också som bäst i slutet av säsongen och tog bitvis laget på sin axlar i slutspelet mot Almtuna och Karlskoga i det fysiska spelet.

– Det var ett speciellt år helt klart, då tänker jag på covid och spel utan publik, säger Henrik till bloggen. Men trots det så har jag trivts bra i VIK. Jag har alla dörrar öppna och VIK är fortsatt ett alternativ för mig.

Hur tänker du mer kring framtiden, vad är viktigast för dig?

– Personligen vill jag att vara en viktig pusselbit i ett lag. Sen är det viktigt för mig att klubben har en klar och tydlig målbild, med vad man vill åstadkomma under kommande säsong.

Till sist, hur ser du på din säsong som gick?

– Det blev lite annorlunda att inte spela på sin vanliga position som ytter. Det tog ett tag att ställa om till center.

– Men med de förutsättningarna är den godkänd. Jag tycker jag spelade min bästa hockey i slutet av säsongen och slutspelet, det tar jag med mig, säger Henrik avslutningsvis.

1 Response

  1. Peter T skriver:

    Hetta va bra, hoppas han stannar.
    Ser fram mot morron dan, höga förväntningar på va de ska presentera.