Silly: VIK närmar sig enligt uppgifter lösning i tränarfrågan då Paananen får ny kompis till tränarrummet

Thomas Paananen - vilka frågor har du till coachen?

 

Enligt uppgifter närmar sig VIK en ny tränare. Vad bloggen förstår lutar det åt Patrik Fagerlund.

Fagerlund har gjort ett bra jobb med små medel i Köping (2018-2020) och senaste säsongen i Enköping, som gick till AllEttan och var före starka lag som Visby och Hudiksvall i Östra Ettan grund.

Att Fagerlund tog Köping till AllEttan säsongen 18/19 var en av den klubbens största framgångar. Var enligt flera mycket uppskattad av spelarna i Köping. En lärare som är duktig med människor.

Fagerlund är en coach som vill framåt och enligt uppgift har även andra HA-klubbar och någon SHL-klubb 38-åringen ”under lupp”.

Vet också att Paananen har talat gott om ”Fagge” i podden, någon kanske minns mer i detalj vad som sades? De har jobbat ihop tidigare.

Hörde också att Phil Horsky aldrig varit intressant för VIK, fick ju lämna Karlskrona tidigt av en anledning tidigare, passar kanske bättre i mindre klubbar där ramarna är större.

1 svar

  1. Bozo skriver:

    Undra vad som hände med Enköping i Allettan? Trodde nog de skulle ta steg yterliggare men efter en ok start så gick luften ur helt några matcher in när man gick på pumpen 0-6 mot Hudik. Var Fagerlund redan klar för däromkring?