Björklöven och Västerås turades om att köra över varandra innan Myttynen & Matushkin bjöd på straffartisteri

4 svar

 1. Mr H skriver:

  Haha hehe, VIKen 1964. Slagfärdigt sagt!
  Rån var det, och viktigt som tusan då AIK och Tingsryd inte verkar tappa glöden än i alla fall. Mycket bra VIK!!
  För att gå tillbaka till något jag skrev om tidigare – lån vid skador – så är det otroligt konstigt att det är så tyst om det från NJ. Nu tar utfattiga Leksand in en till spelare på lån, nu från Frölunda, Anton Karlsson, reserv för Fredrik Forsberg.
  Som Du säger, Micke, vissa nyckelspelare får gå tungt nu. Det kan ge nya skador, eller fler förluster framöver. Något lån borde ha gått att landa för länge sedan för att minska risken för detta och ge avlastning.
  Roligt att mitt tjat om Dahlbom har givit utdelning. En miss, annars stadigt igen i en svår bortamatch.
  Myttynen och Fish är de stora nyförvärven i år, och att Myttynen går så bra som center är mkt positivt. Sorkin kanske kan bli vad fotbollens Allbäck var en gång, Cutta har växt in. Murphy gör alltid nytta, så även Lihagen (skadad nu som vi vet). Det är ett väldigt spännande lag när vi får tillbaks några centrar.
  Något nytt om när Davidsson och Johansson kommer tillbaka?

 2. RB skriver:

  Jakob, det är roligt hur olika man kan se på saker. Jag tror vi är överens om att Bergman var skakig, men majoriteten (alla?) av VIKarna tycker nog att Löven drog vinstlotten i den tombolan. Straffen kan nog inte bli mer solklar då Myttynen tappar pucken i dragningen pga hakning.

 3. VIKen1964 skriver:

  Å det är så skönt med dessa ”rånvinster”, de smakar alltid bäst. Att ni Lövenfans sedan är så enögda och skriker er hesa över vad som händer i varje närkamp i ett försök att påverka domaren istället för att stötta laget med sång, gör det hela ändå bättre. Kvällens höjdpunkt måste ju ändå vara när hela T-röd-Arena + laget tycker att VIK ska ha en utvisning för att den 5e spelaren hoppar in på isen. Snacka om att desperata försök att skaffa sig fördelar.

 4. Jakob skriver:

  Vik:s andra period går inte på långa vägar att jämföra med lövens första eller tredje. Var faktiskt ett rån att vik vann denna match. Dommare Bergman avgjorde som vanligt, helt värdelös. Hutchings har öppet mål i första och blir avrättad bakifrån. Hur fan kan man missa dem straffen??? Istället får vik straff för ingenting. Vikaren störs jätte jätte lite i ett friläge och kan i lugn och ro avsluta helt obehindrat. Idioten Bergman avgör och hittar en straff i en situation som inte ens är utvisning.