Bra insats men åter svagt skytte och tama avslut då VIK ledda av inte bara Komarek skapade lite mer än Linköping i två av tre perioder då Ian Blomquist åter glänste

12 svar

 1. Peter Northman skriver:

  Sicken lirare Komarek är

 2. Flygis skriver:

  Är för mig en gåta att en av de spelarna som gör flest misstag och är en av de sämsta backarna defensivt fortsatt får vara kapten. Han är säkert en toppenledare utanför isen men en kapten ska, enligt mig, visa vägen och vara en toppspelare på isen. En ledare som visar vägen… inte en av de sämre spelarna som genom för många misstag sätter laget i skiten.
  En gåta….

  • kenta skriver:

   Ja kan också bli väldigt fundersam över det valet!!!! feghet att inte göra en rockad på den posten!!! Eller bekvämlighet?? Eller vi kör som förgående säsong!!! Han blir fan inte än bättre spelare med det på sina axlar!!!! Samma pucktittande å missar markera sin gubbe!!!

   • Viiik skriver:

    Han hade näst bäst +/- statistik alla viks backar förra året och gjorde 8 poäng mer näst bästa back. Så är väl inga konstigheter. Statistik och fakta.

    • Flygis skriver:

     Du ser inga konstigheter? Han är en offensiv back som spelade PP… Det är inte där hans problem ligger..

     • Viiik skriver:

      Du får varken +/- i pp. Det gäller bara 5v5. Återigen näst bäst back i laget i +/-. Statistik och fakta.

      • Brummer skriver:

       Inte helt sant, mål gjorda av lag i numerärt underläge räknas. Däremot inte mål i numerärt överläge.

       • Viiik skriver:

        ja absolut sorry. Men den ger ju bara minus, Flygis menar att han är en offensiv back som bara får + för att han spelar PP och det stämmer ju inte.

 3. Tango skriver:

  Någon som hört något om skadan på Topping?
  Ja ,tänk om vi skulle få in en fräsch Berglund i det här laget .

 4. Mats i Wien skriver:

  Det ser bra ut, VIK kommer att bli riktigt giftiga den här säsongen. Det tat ett tag att spela ihop ett nytt lag. Hoppas att gubben i lådan Berglund kan spela i vinter, herregud va bra det blir då