Bredare och bättre ispremiär med fokus på fler – kanske får vi se en framtida Coyle Schofield & ex-VIK:aren Wilmer Skoog om Logan Cockerill som är ny i Karlskoga

Äntligen dags för ispremiär med finbesök av Pontus Holmberg och Mikael Backlund. På bilden Trevor Cheek och Jimmie Jansson i VIK:s läckra försäsongsställ. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

7 svar

 1. Jonathan skriver:

  Min farfar var en sport/hockeyfantast och han drog med mig när det vankades hockey, jag var väl 1,5 år gammal första gången och sen dess är jag fast…

 2. Johan Carlsson skriver:

  Började gå 87-88 som 6-7åring med kompisar som lirade i vik-juniorerna och blev fast direkt. Läckraste minnet var -89 när vi gick upp i elitserien igen och hela rocklunda gungade( var det inte ca 12.000 då på läktaren när övre halvan av idag långa sittplatsläcktaren var ståplats) skräcklunda gjorde sig skäl för namnet och minnen när vågen rullade runt och alla verkligen joinade och klacken manade på med ”hela hallen” och hela hallen klappade. I högtalarna spelades tex ”life is life” och publiken sjöng med. Fick gåshud. Missade inte en match hemma tills man blev 18 och fick börja betala dyrare så man inte fick råd att kunna gå på varje hemmamatch.

 3. Juborg skriver:

  Morfar tog med mig på VIK-Leksand om ung pojk.

  Då växte det.

 4. PatrikH skriver:

  Följde med min pappa på hockeymatch som mycket liten (tror det var 1969 eller i början av 70-talet) VIK mot Västra Frölunda med Ulf Sterner i motståndarlaget. Därefter följde jag VIK genom VLT och några gånger på plats i Rocklunda med min pappa.

 5. Robin skriver:

  Mitt intresse startade typ 1994, när vi i skolan hade snöbollskrig och vi delade upp oss utifrån de hockeylag vi höll på. Det var mest folk som höll på VIK, så jag joinade det laget pga det. Något år senare tog min far med mig på en hockeymatch i rocklunda, VIK-FBK ( slutade 2-1). Därefter var jag hooked!

 6. Jack skriver:

  Mitt intresse startade i slutet på åttiotalet. Jag gick i grundskolan och alla elever fick gratis säsongskort, jag började gå och sen var jag fast. Det hjälpte säkert en del att VIK var ett av Sveriges bästa lag där runt 1991 och det var sjukt drag på matcherna, oftast över 6000 på plats i Rocklunda.

 7. David A skriver:

  Flyttade till Västerås som 14-åring på hösten 1980.
  Någon gång under det första året gick jag och brorsan på hockey för första gången: VIK-Örebro. Miljonkedjan spelade i Örebro då. Kom in på ståplats och har sedan dess älskat hockey och VIK.